Supply Chain Consultant

Proactief ondernemend, elke dag een beetje beter willen worden. Wil jij als Supply Chain Consultant verder bouwen aan jouw carrière en bijdragen aan het succes van de TNP Groep? Dan zijn wij op zoek naar jou! In jouw rol als Supply Chain Consultant help je onze opdrachtgevers verbeteringen door te voeren en vraagstukken op te lossen. Je weet supply chain risico’s en verbeterpotentieel inzichtelijk en beheersbaar te maken over de gehele keten. De focus ligt hierin op het vergoten van de klantwaarde en het onderscheidend vermogen. Als Supply Chain Consultant weet je de organisatiestrategie van de klant te vertalen naar een passende supply chain strategie. Jouw sterke communicatieve vaardigheden zorgen er vervolgens voor dat je draagvlak weet te creëren en anderen meeneemt in de meerwaarde van verandering. Om deze natuurlijk zelf bij de klant te bewerkstelligen in concreet resultaat, waarbij je op een natuurlijke manier samenwerkt. Denken én doen dus!

Functie eisen

Als Supply Chain Consultant ben jij in staat snel te leren over de functionele kernprocessen van een organisatie en hoe deze te verbeteren. Verder heb jij voor deze vacature als Supply Chain Consultant:

  • Een afgeronde bachelor of masteropleiding op het gebied van Supply Chain, (Technische) Bedrijfskunde of vergelijkbaar
  • Minimaal 2 jaar werkervaring op het gebied van Supply Chain of Operations Management, bij voorkeur in projecten
  • Vaardigheden om complexe data en procesanalyses te vertalen naar concrete en aantrekkelijke presentaties
  • Aantoonbare adviesvaardigheden en gedrevenheid om maximale impact te maken bij de klant

Wij bieden jou

We bieden jou als Supply Chain Consultant onder andere:

  • Een dienstverband met een salaris waar je blij van wordt
  • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband, en vakantiegeld
  • Een laptop, telefoon en simkaart, zodat je vanaf iedere plek kunt werken
  • Een goede pensioenregeling
  • Een vergoeding voor je reiskosten. Deze mobiliteitsvergoeding kun je gebruiken voor een leaseauto of bruto laten uitkeren
  • Een ambitieus en energiek team dat samen met onze klanten streeft naar duurzame resultaten

TNP Groep heeft twee locaties in Genemuiden en Ridderkerk. Samen met ons team helpen wij organisaties bij het bereiken van hun toekomstvisie in de regio Zwolle en de regio Rotterdam. Dit doen we op onderscheidende wijze waarbij we de theorie op een praktische manier vertalen naar de praktijk. We bieden jou de kans in een jonge en dynamische organisatie om samen met ons en met onze klanten duurzame resultaten te bereiken. Heb jij een passie voor Supply Chain Management en wil jij als Supply Chain Expert bijdragen aan het succes van onze Scale-up? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet.

Solliciteer direct of neem contact op met Anne Teesselink via anne@tnppeople.nl of 06-59811083.

Solliciteer direct!