Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

Vacature Supply Chain Expert

Jij bent een gedreven Supply Chain Expert die energie krijgt van diverse opdrachten binnen uiteenlopende organisaties. Wil jij verder bouwen aan jouw carrière en bijdragen aan het succes van de TNP Groep? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Supply Chain Expert help je onze opdrachtgevers verbeteringen door te voeren en vraagstukken op te lossen. Bovendien ben je als geen ander in staat draagvlak te creëren en veranderingen succesvol te implementeren. De focus ligt hierin op het vergroten van de klantwaarde en het onderscheidend vermogen. In jouw rol als Supply Chain Expert weet je een organisatie te analyseren en integraal te benaderen. Jouw sterke communicatieve vaardigheden zorgen er vervolgens voor dat je theorie op een praktische wijze weet te vertalen naar de praktijk. Bovendien werk je makkelijk samen, bent empathisch en focust op resultaat op alle niveaus in de organisatie van de klant.

Functie eisen

Als Supply Chain Expert ben jij in staat snel te leren over de functionele kernprocessen van een organisatie en hoe deze te verbeteren. Als het gaat om inhoud, dan laat jij je zeker niet omverblazen. Verder heb jij voor deze vacature als Supply Chain Expert:

  • Een afgeronde bachelor of masteropleiding op het gebied van Supply Chain, (Technische) Bedrijfskunde of vergelijkbaar
  • Minimaal 4 jaar werkervaring op het gebied van Supply Chain of Operations Management
  • Vaardigheden om complexe data en procesanalyses te vertalen naar concrete en aantrekkelijke presentaties
  • Aantoonbare adviesvaardigheden en gedrevenheid om maximale impact te maken bij de klant

Wij bieden jou

We bieden jou onder andere:

  • Een dienstverband met een salaris waar je blij van wordt
  • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband, en vakantiegeld
  • Een laptop, telefoon en simkaart, zodat je vanaf iedere plek kunt werken
  • Een goede pensioenregeling
  • Een vergoeding voor je reiskosten. Deze mobiliteitsvergoeding kun je gebruiken voor een leaseauto of bruto laten uitkeren
  • Een ambitieus en energiek team dat samen met onze klanten streeft naar duurzame resultaten

TNP Groep heeft twee locaties in Genemuiden en Ridderkerk. Samen met ons team helpen wij organisaties bij het bereiken van hun toekomstvisie in de regio Zwolle en de regio Rotterdam. Dit doen we op onderscheidende wijze waarbij we de theorie op een praktische manier vertalen naar de praktijk. We bieden jou de kans in een jonge en dynamische organisatie om samen met ons en met onze klanten duurzame resultaten te bereiken. Heb jij een passie voor Supply Chain Management en wil jij als Supply Chain Expert bijdragen aan het succes van onze Scale-up?  Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet.

Wil jij bijdragen aan het succes van onze Scale-up? Solliciteer dan direct of neem contact op met Anne Teesselink via anne@tnppeople.nl of 06-59811083.

Solliciteer direct!

Open Sollicitatie

Kom jij ons team versterken?

Solliciteer direct!


Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen