Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

Stage

Vacature


Je kunt niet wachten om het bedrijfsleven in te gaan en wilt graag ervaring opdoen in een professioneel en groeiend bedrijf. TNP Groep zoekt een enthousiaste stagiair(e) die ons team komt versterken.

Wat ga je doen?

Jij draait als voltallige collega mee in team TNP. Met een bakje koffie start je je laptop op en ga je aan de slag. De eerste pagina’s van de vernieuwde website staan al, maar jij weet precies wat klanten inspireert en vasthoudt. Je bent op de hoogte van de laatste (online) trends. Wat gaaf dat je jouw ideeën direct in de praktijk kunt toepassen.

Dan gaat de telefoon, de klant die je gisteren benaderd hebt belt terug. Jij hebt met je geweldige social skills deze potentiële klant wel erg nieuwsgierig gemaakt. Volgende week ga je samen met een collega langs voor een vervolggesprek. Zo kom je nog eens ergens. Met genoeg afwisseling vliegt de dag voorbij.

Jij bent:

  • Hbo student commerciële economie of een andere een commerciële richting
  • Scherp met een goed analytisch vermogen
  • Sociaal sterk
  • Verantwoordelijk voor je werk
  • Een gezellige collega

Wat bieden we jou:

  • Een stageplaats voor 32-40 uur per week in een professioneel bedrijf
  • Betrokkenheid en verantwoordelijkheid binnen het bedrijf
  • Een betrokken stagebegeleider die tijd voor je maakt
  • Een passende stagevergoeding
  • Ruimte voor eigen ideeën en input

Wie zijn wij?

TNP Groep helpt organisaties om hun toekomstvisie te realiseren en de klantwaarde te maximaliseren. Dit doen wij door het inrichten en optimaliseren van (Supply Chain) strategie, bedrijfsprocessen, leiderschap en IT.

Wij blinken uit in kennis, expertise en zetten dit om in praktisch advies, coaching, training en werving & selectie met een duurzaam resultaat. Onderdelen van de TNP Groep zijn: Smit Supply Chain AdviesTNP Academy en TNP People.

Work hard, play hard. Er is ook tijd en ruimte voor ontspanning en gezelligheid binnen het team. Wel zo belangrijk. Ondanks dat we niet altijd samen in ons kantoor in Genemuiden werken, zijn we wel betrokken bij elkaar. Op vrijdagmiddag eten we regelmatig samen. Nog even de laatste uurtjes knallen, en dan sluiten we de week af met een gezellige vrijdagmiddagborrel.

Denk jij: dit is wat voor mij? Twijfel dan niet en stuur je motivatiebrief en cv naar info@tnpgroep.nl. Heb je nog vragen of op zoek naar een ander soort stage? Neem contact op via tel: (0) 38 200 40 90.

We hopen snel wat van je te horen!

Solliciteer direct!

Solliciteren

>


Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen