Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

HR- en Recruitment Manager 

Jij bent een echte kartrekker. Met je passie voor HR en Recruitment zie én pak je kansen wanneer ze zich voordoen. Met jouw strategische blik creëer je duurzame samenwerkingen waardoor je de groei van TNP People West stimuleert.

Als HR- en Recruitment Manager speel je een belangrijke rol in de groei en ontwikkeling van de organisatie. Je krijgt de verantwoordelijkheid waar je om vraagt en naar verlangt. In jouw rol ben je verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van TNP People West. We helpen onze klanten met het ontwikkelen of optimaliseren van hun HR-beleid en processen met onze HR-as-a-service dienstverlening. Anderzijds ontzorgen we organisaties in de werving van professionals op management- en directieniveau in verschillende branches.

Inhoudelijk ben jij een sterke strategisch gesprekspartner, je brengt nieuwe ideeën in en zoekt de interactie op met je collega’s en relaties. Naast jouw HR- en Recruitment achtergrond krijg je er energie van op TNP People West verder vorm te geven. Je bouwt daarom niet alleen aan jouw netwerk van (potentiële) klanten, maar ook aan onze interne organisatie.

Een van onze kernwaarden is dat we betrokken zijn bij onze relaties en onze mensen. Wat dit in de praktijk betekent is dat jij een duurzame relatie opbouwt met jouw klanten en collega’s. Je leert elkaar écht kennen wat resulteert in een sterke, efficiënte samenwerking.

Functie eisen 

Jij wordt enthousiast van de kans en ruimte om de organisatie en het team verder uit te bouwen. Om hier een succes van te maken beschik jij als HR- en Recruitment Manager over:

  • Een afgeronde Bsc. of Msc. in HRM of een vergelijkbare richting
  • Werkervaring in Recruitment en HR
  • Energie om een nieuw bedrijfsonderdeel zowel intern als extern verder uit te bouwen.
  • Aantoonbare adviesvaardigheden en gedrevenheid om een maximale impact te maken bij onze klanten

Wat bieden wij jou? 

Een uitdagende rol waarin je de kans krijgt om TNP People West verder vorm te geven. Dit doe je niet alleen. Samen met jouw collega’s in de regio Ridderkerk en onze vestiging TNP Groep Oost is er voldoende gelegenheid om ideeën uit te wisselen, successen te vieren en elkaar verder te helpen. Verder ontvang jij:

  • Een (vast) dienstverband met een salaris waar je blij van wordt
  • 25 vakantiedagen bij een fulltime functie, en vakantiegeld
  • Een laptop, telefoon en simkaart, zodat je op iedere locatie kunt doen waar jij in uitblinkt
  • Een goede pensioenregeling

Heb jij na het lezen van deze vacature al ideeën over het invullen van jouw nieuwe rol als HR & Recruitment Manager. Dat is een goed teken! Graag gaan we verder in gesprek over de inhoud, wederzijdse verwachtingen en gezamenlijk succes!

Mail of bel met Jan Teerds via jan@tnpgroep.nl of 06 51 41 65 54. Klikt het? Dan plannen we z.s.m. een persoonlijke kennismaking!

Open Sollicitatie

Kom jij ons team versterken?

Solliciteer direct!


Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen