Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

Supply Chain Manager


Onvergelijkbaar. Daar staan we voor bij TNP. En die kans bieden wij jou. Een uitdaging op drie vlakken. Wil jij de Supply Chain Unit opzetten op onze vestiging in Ridderkerk? Wil jij, als Supply Chain Manager, jouw team opbouwen? Lijkt het je interessant om breder te kijken binnen organisaties? Dan is deze vacature bij TNP Groep iets voor jou!

Leid strategische veranderingen en optimaliseer groei bij MKB bedrijven

Bij TNP Groep begeleiden wij MKB bedrijven in het (re)organiseren van strategische veranderingen en verhelpen van groeipijnen. Dit doen we met een holistische benadering vanuit programma’s. Je werkt samen met collega’s uit verschillende disciplines en brengt de bedrijfskundige specialismes SCM, Lean, HR, leiderschap en verandermanagement bij elkaar voor een toekomstbestendige verandering bij onze klanten. Dit doen we vanuit de onze vestigingen in Ridderkerk en Genemuiden.

Jouw uitdaging als Supply Chain Manager

Als Supply Chain Manager bouw je verder aan het succes van TNP Groep in het westen en weet jij duurzame samenwerkingen te creëren. Dit doe je door zowel opdrachten binnen te slepen als een team van collega’s om je heen te verzamelen én leiding te geven. Naast jouw expertise in bedrijfskunde en supply chain management ben je dus ook een inspirerende people manager.

Opdrachtgevers zijn blij met jou, want met jouw bedrijfskundige en supply chain expertise weet je risico’s inzichtelijk te maken en verspillingen te reduceren. Het formuleren én implementeren van een opgestelde supply chain- of bedrijfsstrategie geeft jouw energie.

Een greep uit mogelijke projecten bij onze opdrachtgevers:

 • Het opzetten of verbeteren en coördineren van een S&OP proces;
 • Het optimaliseren van afdelingen en processen vanuit ons programma BedrijfsOptimalisatie;
 • Bepalen en implementeren van Supply Chain Strategie;
 • Meewerken in bedrijfsstrategie trajecten, waarbij we onder andere de hele Supply Chain onder de loep nemen;
 • Maken van strategische productie- en capaciteitsplanningen;
 • Meewerken in en begeleiden van onze BedrijfsScans voor klanten.
 • Opstellen van SLA’s en zorgdragen voor een correcte implementatie.

Werken bij TNP Groep staat voor

Gewoon dóen – Geen documenten vol lege adviezen, maar gewoon naast de klant de verbetering waarmaken en implementeren. Bij TNP Groep staan we voor het werken van Theorie naar Praktijk, van Troubles naar Profit.

Naast opdrachten ook in programma’s werken – TNP Groep bestaat uit drie disciplines: Supply Chain, Academy en People. Een kans om verder te kijken dan je eigen vak en meer kansen om klanten van A tot Z te helpen met hun vragen.

Werken in een groeiende organisatie – TNP Groep is in 3 jaar tijd gegroeid van 4 professionals naar 16 TNP’ers. En dit is nog maar het begin. Waar we onze klanten helpen met ontwikkeling, zijn we zelf ook nog volop in ontwikkeling. Jouw input is nodig om samen verder te groeien.

Proactief en ondernemend, elke dag een beetje beter willen worden – Groei vraagt om uit je comfortzone te stappen en te gaan doen. Jij krijgt een kans om dit te laten zien bij TNP Groep – West, waar we de Bedrijfskundige/Supply Chain Unit willen opzetten. En elke dag een beetje beter worden om zo onze klanten nog beter te helpen met hun groeipijnen.

Hier herken jij je in

Jij wordt enthousiast van de kans en ruimte om een team op te bouwen. Om hier een succes van te maken beschik jij als Supply Chain Manager over:

 • Bsc. of Msc. in Supply Chain Management, (Technische) Bedrijfskunde of vergelijkbaar;
 • Coachende vaardigheden om een team te bouwen en te leiden;
 • Werkervaring in een Supply Chain (gerelateerde) rol op tactisch en strategisch niveau;
 • Je hebt ruime ervaring met disciplines als Sales & Operations, Procurement, Demand Planning, Sales Forecasting en Productieplanning;
 • Vaardigheden om complexe data en procesanalyses te vertalen naar concrete en aantrekkelijke presentaties;
 • Aantoonbare adviesvaardigheden en gedrevenheid om maximale impact te maken bij de klant;
 • Je houdt ervan te pionieren. TNP Groep bestaat uit 16 collega’s, maar TNP West is nog maar net opgezet. Jij krijgt een belangrijke rol in de vorming van TNP West.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende rol met groeimogelijkheden. Je dag vult zich met supply chain uitdagingen zowel bij onze opdrachtgevers als intern. Bovendien ontvang jij:

 • Een (vast) dienstverband met een salaris waar je blij van wordt;
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime functie, en vakantiegeld;
 • Een laptop en telefoon, zodat je op iedere locatie kunt doen waar jij in uitblinkt;
 • We streven naar projecten binnen een uur reizen vanaf je woonplaats; We snappen dat werk en privé in balans moeten zijn en dat reistijd hier (bijna) nooit gunstig aan bijdraagt;
 • Je werkt samen met klanten op locatie, dus je krijgt een leaseauto. Gewoon goed geregeld;
 • Een ambitieus en energiek team dat samen met onze klanten streeft naar duurzame resultaten;
 • Verschillende mogelijkheden tot het volgen van trainingen en opleidingen.

👉 Wil je meer weten over de vacature Supply Chain Manager? Bel of mail Anne Teesselink via anne@tnppeople.nl of 06-59811083, zij helpt je graag verder.

Solliciteer direct!

Solliciteren


Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen