Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

HR Specialist

HR Specialist
Ben jij die ondernemende HR adviseur die onze mkb (+) klanten van het beste HR-advies kan voorzien? TNP begeleidt MKB bedrijven in het (re)organiseren van strategische veranderingen en verhelpen van groeipijnen. Organisatieverandering heeft ook effect op HR, en vice versa. Daar wordt jouw expertise gevraagd. Wil jij bedrijven helpen groeien door mensen optimaal in hun kracht te zetten? Dan is de vacature HR Specialist iets voor jou!

HR Specialist voor onze klanten

Nu hoor ik je denken: “Waarom zou ik willen werken bij TNP Groep?” Dat ga ik je zo vertellen. Laten we eerst kijken naar jouw uitdaging. Als HR Specialist adviseer je organisaties op alle niveaus: strategisch, tactisch en operationeel. De vraagstukken waar je mee te maken krijgt zijn dus enorm divers. Jouw advies aan de klant draait om het optimaal inrichten van het HR-beleid, zodat het perfect aansluit bij de doelstellingen van de organisatie. Daarnaast ondersteun je bij de vormgeving en implementatie van deze plannen. Een fantastische kans om impact te maken voor verschillende organisaties en je eigen ervaring naar nieuwe hoogten te tillen.

Wat ga je allemaal doen?

 • Je adviseert onze klanten over uiteenlopende HR-thema’s, van arbeidsmarktcommunicatie en employee engagement tot beloningsbeleid en verzuimbeheer. De werkzaamheden kunnen variëren van projectmatige opdrachten tot interim-werkzaamheden.
 • Je helpt ondernemers, directie en leidinggevenden met de praktische toepassing van HR. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een faciliterende en adviserende rol in verzuim- of ontwikkelgesprekken.
 • Als HR Specialist ben jij het aanspreekpunt voor bestaande en potentiële klanten. Je gaat met hen in gesprek om te achterhalen welke HR-uitdagingen zij ervaren en waar de oplossingen liggen.
 • Veel van onze klanten zijn MKB-organisaties. Jij helpt en adviseert hen om te kunnen groeien. Een voorbeeld hiervan is dat je organisaties begeleidt die nog geen HR-beleid hebben, maar dit wel graag willen vormgeven.
 • Als HR Specialist (32, 36 of 40 uur) werk je van maandag tot en met vrijdag op ons kantoor in Genemuiden of, afhankelijk van de opdracht, op locatie bij een van onze klanten.

3 redenen waarom je wil werken bij TNP Groep

Samenwerken met meerdere specialismes – Bij TNP Groep begeleiden wij MKB bedrijven in het (re)organiseren van strategische veranderingen en verhelpen van groeipijnen. Dit doen we met een holistische benadering vanuit programma’s. Je werkt samen met collega’s uit verschillende disciplines zoals Supply Chain Management, Lean, Finance, leiderschap en verandermanagement voor een toekomstbestendige verandering bij onze klanten.

Werken in een groeiende organisatie – TNP Groep is in 3 jaar tijd gegroeid van 4 professionals naar 16 TNP’ers. En dit is nog maar het begin. Waar we onze klanten helpen met ontwikkeling, zijn we zelf ook nog volop in ontwikkeling. Jouw input is nodig om samen verder te groeien.

Proactief en ondernemend, elke dag een beetje beter willen worden – Groei vraagt om uit je comfortzone te stappen en te gaan doen. Jij krijgt een kans om dit te laten zien in het specialisme Recruitment. En elke dag een beetje beter worden om zo onze klanten nog beter te helpen.

Hoe anderen jou kennen

 • Zorgen voor verandering geeft jou energie. In een snelgroeiend bedrijf (TNP) of bedrijven met verandervraagstukken (onze klanten) vind je lang niet altijd een geplaveide weg. Daar kom jij immers voor!
 • Je zet (container) begrippen, zoals engagement, graag om in concrete plannen. Daar voeg jij de meerwaarde toe voor onze klant.
 • Je bent een sterk inhoudelijke gesprekspartner voor onze klanten. Je werkt continu vanuit het vertrekpunt om de organisatie te verbeteren. Echt waarde toevoegen door organisatie specifiek advies en jouw onderbouwde ideeën.
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een HR rol en je hebt aantoonbare adviesvaardigheden.
 • Een afgeronde BSc. of MSc. opleiding in HRM of een vergelijkbare richting.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende rol met groeimogelijkheden. Je dag vult zich met HR uitdagingen zowel bij onze opdrachtgevers als intern. Bovendien ontvang jij:

 • Een (vast) dienstverband met een salaris waar je blij van wordt.
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime functie, en vakantiegeld.
 • Een laptop en telefoon, zodat je op iedere locatie kunt doen waar jij in uitblinkt.
 • Je werkt samen met klanten op locatie, dus je krijgt een leaseauto. Gewoon goed geregeld.
 • Een ambitieus en energiek team dat samen met onze klanten streeft naar duurzame resultaten
 • Verschillende mogelijkheden tot het volgen van trainingen en opleidingen.

👉 Wil je meer weten over de vacature HR Specialist? Bel of mail Anne Teesselink via anne@tnppeople.nl of 06-59811083, zij helpt je graag verder.

Solliciteer direct!

Solliciteren

Meer vacatures

Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen