Hoe vul je goed werkgeverschap in als werkgever? Een voorbeeld uit onze eigen praktijk…

 Hoe vul je goed werkgeverschap in als werkgever? Een voorbeeld uit onze eigen praktijk…

Wat doe je als werkgever als een werknemer aangeeft niet goed op de plek te zitten? Onze collega Esther deelt haar verhaal:

Drie jaar geleden ben ik gestart met een nieuw avontuur bij Smit Supply Chain Advies / TNP groep. De afgelopen jaren zijn er enorme stappen gemaakt. Er is een professionele en stabiele organisatie neergezet met een mooie club enthousiaste medewerkers met heel veel expertise, waarmee organisaties op allerlei onderwerpen ondersteund kunnen worden bij veel verschillende uitdagingen.
 
Het afgelopen jaar ben ik tot de ontdekking gekomen dat mijn hart niet ligt in de consultancy. Hierover hebben DickBert-Jan en ik de afgelopen maanden een aantal goede en open gesprekken gevoerd. Uiteindelijk heb ik besloten om mijn loopbaan buiten TNP voort te zetten en ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe baan. Ook tijdens dit traject zijn we goed in gesprek gebleven en kreeg ik de ruimte om te ontdekken wat beter bij mij past. Eind december 2022 heb ik een nieuwe baan gevonden en dat betekent dat ik uiterlijk op 1 februari stop bij TNP.
 
Ik waardeer de manier waarop Bert-Jan en Dick mij hebben ondersteund in dit traject. Ondanks dat ik mijn fijne collega’s enorm ga missen, zie ik ook enorm uit naar mijn nieuwe uitdaging. Via deze weg wil ik Dick, Bert-Jan, collega’s en opdrachtgevers bedanken voor de fijne tijd die ik gehad heb. We houden contact!

Door samen goed in gesprek te blijven gedurende dit traject hebben we een goede afsluiting kunnen realiseren voor zowel werkgever, werknemer en klanten. We zijn blij dat we Esther op deze manier hebben kunnen helpen en deze periode op een goede manier samen hebben kunnen overbruggen. De opvolger van Esther staat klaar, waardoor de projecten goed overgedragen worden, zodat onze klanten minimaal hinder ondervinden van het vertrek van Esther. Een mooi staaltje samenwerking!

Zo doen wij dat bij TNP Groep!☀️