Klantreferentie JobTrans

Henrik de Leeuw, Directeur van JobTrans: Hoe de BedrijfsScan ons naar slimmere processen leidde

Toen ik in gesprek kwam met Dick over het optimaliseren van onze processen, zag ik meteen de potentie van de BedrijfsScan. Ons bedrijf was hard gegroeid, maar we werkten steeds harder zonder echt slimmer te worden. Dit bracht het vraagstuk naar boven: hoe kunnen we met dezelfde middelen meer bereiken en toch de balans behouden tussen inspanning en opbrengst?

De samenwerking met TNP Groep was uitstekend. Ze leverden een gedetailleerd rapport op met concrete punten waarmee we direct aan de slag konden. De werkwijze, inclusief interviews, enquêtes en meelopen in het proces, gaf een compleet beeld van onze situatie.

Een van de meest opvallende inzichten was dat we aanzienlijke stappen konden zetten door automatisering te omarmen. Dit leidde tot de aanschaf van een nieuw pakket en een herinrichting van processen. Uiteindelijk hebben we ook onze hele organisatiestructuur aangepast. De impact was serieus, maar de resultaten waren absoluut de moeite waard.

Het belang van interviews met medewerkers kan niet worden overschat. Hun feedback en tips waren van onschatbare waarde. We hebben deze inzichten goed geïmplementeerd, wat heeft geleid tot aanzienlijke veranderingen binnen onze organisatie.

Dankzij de denkwijze die TNP Groep heeft geïntroduceerd, zijn we voortdurend bezig met het optimaliseren van onze processen. Het is een doorlopend proces dat nooit echt klaar is, maar dat ons in staat heeft gesteld om slimmer te werken en onze organisatie naar een hoger niveau te brengen.

Als je als bedrijf groeit en vraagstukken hebt over organisatiestructuur, procesinrichting of optimalisatie, kan ik de BedrijfsScan van TNP Groep ten zeerste aanbevelen. Hun expertise en inzichten hebben JobTrans enorm geholpen om betere resultaten te behalen en onze processen efficiënter te maken.