Klantreferentie MTEC

MTEC b.v. verkoopt, installeert en onderhoud o.a. melkrobots, melkstallen en melkkoeltanks. Nadat Klaas Slager ongeveer 10 jaar geleden eigenaar werd van Mtec is het bedrijf hard gegroeid, zowel in opdrachten als medewerkers. De organisatie was echter niet berekend op deze groei en medewerkers werkten hard maar niet efficiënt. Er was behoefte aan meer structuur.

𝗕𝗲𝗱𝗿𝗶𝗷𝗳𝘀𝗦𝗰𝗮𝗻
Na een gesprek met TNP Groep werd er besloten om eerst de huidige situatie in kaart te brengen door het uitvoeren van de BedrijfsScan. Klaas vertelt: Dit geeft je inzicht in je organisatie en ook bevestiging van enkele zaken die je als eigenaar voelt. Doordat je medewerkers betrokken worden bij dit proces voel je ook de urgentie om er daadwerkelijk mee aan de slag te gaan.

𝗦𝘁𝗼𝗸 𝗮𝗰𝗵𝘁𝗲𝗿 𝗱𝗲 𝗱𝗲𝘂𝗿
Vaak word je geregeerd door je agenda en ben je druk bezig in je organisatie in plaats van met je organisatie. TNP Groep zorgt voor structuur en een stok achter de deur dat het ook daadwerkelijk wordt opgepakt.
Binnen Mtec werken mensen met een hart voor de zaak, die graag meewerken aan de ambities van de onderneming. Ze zien verbeteringen op de werkvloer of in faciliteiten die je zelf als eigenaar niet waarneemt. Door de BedrijfsScan konden ze deze verbeteringen doorgeven en creëer je als directeur verbinding met je medewerkers.

𝗛𝗲𝘁 𝗺𝗲𝗲𝘀𝘁 𝘄𝗮𝗮𝗿𝗱𝗲𝘃𝗼𝗹
Het meest waardevolle van de inzet vanuit de TNP Groep binnen mijn onderneming is dat er een cultuur is gecreëerd waarin we continu kijken wat er beter kan. Ik zie nu medewerkers met ideeën komen en met elkaar overleggen of een andere werkwijze niet beter is.
We hadden TNP Groep nodig om de basis te leggen en ze hebben ons geleerd om te blijven kijken naar wat beter kan.