Klantreferentie Stiso Isolatiewerken

TNP Groep heeft bij STISO het vervolg van het Bedrijfsopvolgingstraject begeleid. Een strategische verandering die vraagt om duidelijkheid richting alle betrokkenen. Dit is een mooi én belangrijk proces. Om dit goed te laten verlopen heeft Smit Supply Chain een BedrijfsScan uitgevoerd en is er een concrete BedrijfsStrategie en verbeteragenda ontwikkeld. 

De verbeteragenda helpt ons bij het gestructureerd werken aan de overdracht en verbeteringen van het bedrijf. In de strategiesessies werd de verbinding tussen mij als huidige eigenaar en zoon Danny als opvolger gemaakt. De professionals van Smit Supply Chain Advies fungeerden hierbij echt als klankbord.   

Samen hebben we een praktische strategie ontwikkeld die voor herkenbaarheid zorgt. Hierbij is het verbeterpotentieel uit de BedrijfsScan gebruikt om duidelijkheid te bieden aan medewerkers. Ook is er vanuit TNP Academy met de leidinggevenden gewerkt aan leiderschapsontwikkeling. 

Het Bedrijfsopvolgingstraject is waardevol door de persoonlijke aanpak en praktische resultaten. Als jij in een situatie zit waar bedrijfsopvolging speelt, raad ik het zeker aan om TNP Groep met je mee te laten kijken.