Klantreferentie Stiso Isolatiewerken

Met HR as a service van TNP People heeft Stiso écht een professionaliseringsslag gemaakt op het gebied van HR. Tijdens de samenwerking hebben we gefocust op invullen van de vacatures en het professionaliseren van HR.  

In de wetenschap van een krappe arbeidsmarkt hebben we gezamenlijk het recruitment opgepakt om de vacatures in te vullen. Dit was minder succesvol dan gehoopt, waardoor we de focus verlegd hebben om HR intern te professionaliseren. Vanuit goed werkgeverschap willen we voor onze (toekomstige) medewerkers zorgen. 

Gesprekken hebben plaatsgevonden met ons als directie en de collega’s op de werkvloer. De HR-professionals van TNP People stellen de juiste vragen. Hierdoor zijn ontwikkelpunten aan het licht gekomen. Met deze nieuwe inzichten kunnen we als werkgever nog beter voor ons personeel zorgen. Ook hebben we gewerkt aan meer zichtbaarheid om potentiële medewerkers aan te trekken. 

Het heeft voor ons echt waarde toegevoegd door meer duidelijkheid en structuur te creëren. Er staat nu een stevig HR fundament.  

We zijn blij met de gerealiseerde resultaten en weten hoe we de praktische adviezen moeten implementeren. Als je je interne organisatie wil versterken, dan raad ik HR as a Service van TNP People zeker aan.