Recensie

Arjan Venema, teamleider bij Interwel Uitzendgroep, heeft bij ons een coaching traject gevolgd en met een mooi resultaat afgesloten

⭐️ “Ik kijk met veel plezier terug op de sessies die ik via Smit Supply Chain Advies met Karin Groothuis heb gehad. Als leidinggevende blijven er altijd situaties in de praktijk voor uitdagingen zorgen, om deze uitdagingen met de juiste vaardigheden aan te kunnen pakken heb ik een traject met Karin gevolgd.

De werkmethode van SSCA heb ik als prettig ervaren omdat ze maatwerk leveren. Het was fijn dat we eerst een vertrekpunt hebben bepaald en van daaruit verder in gesprek gingen. Er werd vooral gekeken naar waar ik nog extra ondersteuning nodig had, om vervolgens op deze punten in te zoomen.

Ik ben me nu bewuster van mijn kwaliteiten en valkuilen als leidinggevende. Ik heb geleerd om mijn competenties in te zetten voor de zaken waar ik zelf controle over heb, en een plan uit te werken voor de zaken, waar ik zelf geen controle over heb. Dit geeft rust, zekerheid en een beter resultaat voor mezelf, het team, de klant en onze organisatie.” – Arjan Venema⭐️

Heb jij ook een leidinggevende functie en wil jij net als Arjan jezelf verder ontwikkelen? Neem dan vrijblijvend contact op!