Aanmelden exclusief Business Event

Exclusief Business Event

Welkom bij ons Inspirerende Business Event op Landgoed de Havixhorst!

Voeg je bij ons voor een exclusieve middag en avond waarin we diepgaand ingaan op de toekomst van ondernemen met een focus op Generatieve AI en Duurzaamheidstransitie. Dit unieke evenement biedt een perfecte gelegenheid voor ondernemers die het belang zien van of geïnspireerd willen worden in technologische innovatie en duurzame bedrijfsvoering.

Programma-overzicht:

  • 15:00 uur: Ontvangst op het prachtige Landgoed de Havixhorst, waar de serene omgeving de perfecte achtergrond vormt voor een middag vol inspiratie en strategische inzichten.
  • 15:30 uur: Start van een tweetal interactieve presentaties en discussies geleid door vooraanstaande experts in GenAI en duurzaamheid. Bereid je voor om nieuwe perspectieven te ontdekken en praktische kennis op te doen die je direct kunt toepassen in je onderneming.
  • 17:30 uur: Ontdek de kracht van de Strategische Innovatie Versneller(SIV). De opgedane inspiratie wordt omgezet naar concrete acties voor jouw bedrijf.
  • 18:00 uur: Afsluiting van het formele deel gevolgd door een exclusief diner waarbij je kunt brainstormen en netwerken met mede-ondernemers en experts in een ontspannen setting.
  • 21:00 uur: Afsluiting van een verrijkend Business Event vol nieuwe inzichten en inspirerende ontmoetingen.

Dit evenement is speciaal ontworpen voor ondernemers die streven naar groei en innovatie binnen hun bedrijven. Laat je inspireren en informeren over hoe je jouw bedrijf kunt transformeren met de nieuwste technologieën en duurzame praktijken.

Meld je nu aan* om je plaats te reserveren voor dit niet te missen event. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op Landgoed de Havixhorst!

* Bij een afmelding binnen 48 uur voor aanvang of een no-show mag TNP Groep € 200 in rekening brengen

Werken met specialisten

Of het nou gaat om de strategie ontwikkeling, implementatie van systemen, het optimaliseren van processen of persoonlijke- en teamontwikkeling. Voor elke fase in het traject hebben wij specialisten in huis.

Veranderen lukt alleen wanneer je de taal van de praktijk spreekt en de medewerkers centraal stelt. In vier fases van de TNP programma’s is alles gericht op verbinding, eigenaarschap en een praktische vertaling.

De kernwaarden vertaald in onze dienstverlening

Eén aanspreekpunt

Je kunt alle vragen op één plek stellen. Bij elk traject is communicatie cruciaal. Alles draait om de juiste verbinding. Daarom krijg je aan het begin een projectleider aangewezen, waar jij altijd terecht kunt.

Concrete implementaties

Wij willen jou concreet helpen in jouw verandering of groei. Dus geen rapport in de kast, maar concrete verbetervoorstellen die we met eigenaarschap in de organisatie implementeren. Het resultaat is en blijft zichtbaar.

Professionele expertise

Elke verandering vraagt een verschillende mix van expertises. Wij zijn onvergelijkbaar met de meest cruciale expertises aan boord en kunnen dit waar nodig binnen de programma’s inzetten. Zo waarborgen wij jouw succes.

Vraag een BedrijfsScan aan om jouw verbeterpotentieel te ontdekken!