Breng jouw ondernemerskwaliteiten in beeld

Hidden

OndernemersScan

Inzicht in jouw ondernemerskwaliteiten, dat is waar de OndernemersScan duidelijkheid over geeft.

Deze online scan en het adviesgesprek geeft naast inzicht in het ondernemersprofiel ook inzicht in de belangrijke managementkwaliteiten voor:

  • startende ondernemers
  • ondernemers die al verder op weg zijn
  • bedrijfsopvolgers van familieondernemingen
  • kandidaten management buy-in of buy-out

Werken met specialisten

Of het nou gaat om de strategie ontwikkeling, implementatie van systemen, het optimaliseren van processen of persoonlijke- en teamontwikkeling. Voor elke fase in het traject hebben wij specialisten in huis.

Veranderen lukt alleen wanneer je de taal van de praktijk spreekt en de medewerkers centraal stelt. In vier fases van de TNP programma’s is alles gericht op verbinding, eigenaarschap en een praktische vertaling.

De kernwaarden vertaalt in onze dienstverlening

Eén aanspreekpunt

Je kunt alle vragen op één plek stellen. Bij elk traject is communicatie cruciaal. Alles draait om de juiste verbinding. Daarom krijg je aan het begin een projectleider aangewezen, waar jij altijd terecht kunt.

Concrete implementaties

Wij willen jou concreet helpen in jouw verandering of groei. Dus geen rapport in de kast, maar concrete verbetervoorstellen die we met eigenaarschap in de organisatie implementeren. Het resultaat is en blijft zichtbaar.

Professionele expertise

Elke verandering vraagt een verschillende mix van expertises. Wij zijn onvergelijkbaar met de meest cruciale expertises aan boord en kunnen dit waar nodig binnen de programma’s inzetten. Zo waarborgen wij jouw succes.

Ontdek jouw kwaliteiten met de OndernemersScan!