Tijdelijke inzet voor een langdurig resultaat

Hidden

Interim inzet

Bij ons vind je doorgewinterde directeuren, lijn- en stafmanagers en HR-professionals die zich uitvoerig hebben bewezen binnen MKB+ organisaties en de praktische vertaalslag maken. Mensen die zeer bewust de keuze hebben gemaakt om hun talent en kennis in te zetten op interim-basis. Door de meerdere disciplines van de TNP Groep zijn we in staat om voor elke uitdaging een passende interim professional aan te bieden die past bij jouw organisatie.

De juiste professional is doorslaggevend voor het succes van je onderneming. Benut het netwerk en jarenlange ervaring van onze interim professionals voor een langdurig resultaat.

Duurzame match

Onze interim professionals zijn per dagdeel in te huren als tijdelijke vervanger of als zwaargewicht bij complexe (verander) vraagstukken. Samen bespreken we de (tijdelijke) uitdaging, definiëren we het taken- en eisenpakken. Hierbij vinden we een duurzame match tussen jouw organisatie en de interim professional.

De kenmerken van onze professionals:

  • Verantwoordelijk
  • Ervaren
  • Deskundig

Werken met specialisten

Of het nou gaat om de strategie ontwikkeling, implementatie van systemen, het optimaliseren van processen of persoonlijke- en teamontwikkeling. Voor elke fase in het traject hebben wij specialisten in huis.

Veranderen lukt alleen wanneer je de taal van de praktijk spreekt en de medewerkers centraal stelt. In vier fases van de TNP programma’s is alles gericht op verbinding, eigenaarschap en een praktische vertaling.

De kernwaarden vertaald in onze dienstverlening

Eén aanspreekpunt

Je kunt alle vragen op één plek stellen. Bij elk traject is communicatie cruciaal. Alles draait om de juiste verbinding. Daarom krijg je aan het begin een projectleider aangewezen, waar jij altijd terecht kunt.

Concrete implementaties

Wij willen jou concreet helpen in jouw verandering of groei. Dus geen rapport in de kast, maar concrete verbetervoorstellen die we met eigenaarschap in de organisatie implementeren. Het resultaat is en blijft zichtbaar.

Professionele expertise

Elke verandering vraagt een verschillende mix van expertises. Wij zijn onvergelijkbaar met de meest cruciale expertises aan boord en kunnen dit waar nodig binnen de programma’s inzetten. Zo waarborgen wij jouw succes.

Vraag een BedrijfsScan aan om jouw verbeterpotentieel te ontdekken!