Organiseer professionele aandacht!

Hidden

Procesbegeleiding

Bij de uitvoering van het TNP programma staat procesbegeleiding centraal. Dit houdt in dat we zorgvuldig toezien op het proces, de planning, en de onderlinge verbinding om de brug te slaan van strategie naar daadwerkelijke uitvoering. Door deze integrale aanpak zorgen we ervoor dat elke stap in het verbeterprogramma niet alleen gepland, maar ook effectief uitgevoerd wordt, met het einddoel altijd scherp in het vizier. 

Van strategie naar resultaat

Het PrestatieProgramma is de brug tussen jouw strategische visie en tastbare, haalbare doelen. Dit programma onderscheidt zich door het creëren van een cultuur van eigenaarschap binnen jouw organisatie. Wij begeleiden het proces dat niet alleen jouw organisatie versterkt maar ook zorgt dat wij overbodig worden. Een solide basis van eigenaarschap is cruciaal voor blijvende verbeteringen.

Werken met specialisten

Of het nou gaat om de strategie, de systemen, processen of de mensen. Voor elk moment in het traject hebben wij specialisten bij TNP in huis.

Procesoptimalisatie voeren wij uit met verschillende technieken van Lean en Lean Six Sigma. Alles wat geen waarde toevoegt, wordt geëlimineerd of gereduceerd. Verspillingen op het gebied van talent, doorlooptijden, voorraad of transport zijn verleden tijd.

De kernwaarden vertaald in onze dienstverlening

Eén aanspreekpunt

Je kunt alle vragen op één plek stellen. Bij elk traject is communicatie cruciaal. Alles draait om de juiste verbinding. Daarom krijg je aan het begin een projectleider aangewezen, waar jij altijd terecht kunt.

Concrete implementaties

Wij willen jou concreet helpen in jouw verandering of groei. Dus geen rapport in de kast, maar concrete verbetervoorstellen die we met eigenaarschap in de organisatie implementeren. Het resultaat is en blijft zichtbaar.

Professionele expertise

Elke verandering vraagt een verschillende mix van expertises. Wij zijn onvergelijkbaar met de meest cruciale expertises aan boord en kunnen dit waar nodig binnen de programma’s inzetten. Zo waarborgen wij jouw succes.

Vraag een BedrijfsScan aan om jouw verbeterpotentieel te ontdekken!