Talenten als team ontwikkelen!

Hidden

Talentontwikkeling teams

Hoe zou het zijn om als team jullie talenten te ontwikkelen? Als je medewerkers werk doen wat volledig aansluit bij hun kwaliteiten? Als ze hun energie kunnen steken in dat wat ze het liefste doet? Kortom; als ze het werk zouden kunnen doen wat ze leuk vinden én waar ze goed in zijn?

De training Talentontwikkeling voor Teams is gebaseerd op de sterke-kanten-benadering. Dat houdt in dat er niet alleen gewerkt moet werken aan het verminderen van tekortkomingen, maar vooral ook aandacht besteed moet worden aan het ontwikkelen van de talenten, kwaliteiten en sterke kanten.

De training is gebaseerd op de meest actuele wetenschappelijke inzichten en heeft een bewezen positief effect op motivatie, inzet, prestaties en (werk)geluk.

Benieuwd naar het hele programma, tijdsduur en investering? Download de whitepaper voor meer informatie.

Bekijk kalender

Wat houdt het in

Voorafgaand aan de training vullen de deelnemers de Talentwijzertest in. Vervolgens wisselen individuele- en groepsoefeningen elkaar af en zorgen ze voor een leerzame en dynamische training. De oefeningen hebben als doel om:

  • De sfeer in een team te verbeteren
  • Ondersteuning te bieden bij het werken in een team of in een project
  • De taken en rollen binnen een team beter te kunnen verdelen
  • De medewerkers te leren hoe ze elkaar kunnen ondersteunen in ieders ontwikkeling
  • De samenwerking te versterken of de samenwerking weer vlot te trekken

Aan het eind van het programma beschikt iedere medewerker over een Persoonlijk Excellentie Plan, dat zij kunnen gebruiken als basis voor de keuzes die ze moeten maken op zowel de werkvloer als privé.

Werken met specialisten

Of het nou gaat om de strategie ontwikkeling, implementatie van systemen, het optimaliseren van processen of persoonlijke- en teamontwikkeling. Voor elke fase in het traject hebben wij specialisten in huis.

Veranderen lukt alleen wanneer je de taal van de praktijk spreekt en de medewerkers centraal stelt. In vier fases van de TNP programma’s is alles gericht op verbinding, eigenaarschap en een praktische vertaling.

De kernwaarden vertaalt in onze dienstverlening

Eén aanspreekpunt

Je kunt alle vragen op één plek stellen. Bij elk traject is communicatie cruciaal. Alles draait om de juiste verbinding. Daarom krijg je aan het begin een projectleider aangewezen, waar jij altijd terecht kunt.

Concrete implementaties

Wij willen jou concreet helpen in jouw verandering of groei. Dus geen rapport in de kast, maar concrete verbetervoorstellen die we met eigenaarschap in de organisatie implementeren. Het resultaat is en blijft zichtbaar.

Professionele expertise

Elke verandering vraagt een verschillende mix van expertises. Wij zijn onvergelijkbaar met de meest cruciale expertises aan boord en kunnen dit waar nodig binnen de programma’s inzetten. Zo waarborgen wij jouw succes.

Vraag een BedrijfsScan aan om jouw verbeterpotentieel te ontdekken!