Marcel Knobbe

Marcel Knobbe

Concurrentievoordeel vraagt het vermogen om nieuwe proposities, verdienmodellen en markten te creëren. Ik denk in mogelijkheden, zie deze en zet ze om in concrete organisatiedoelstellingen. Door mensen en markten te verbinden lukt het met grote voortvarendheid, ontwikkelingen in gang te zetten. Als ervaren en betrokken business developer herken ik kansen in de markt die leiden tot succesvolle nieuwe business opportunities.

Allround expertise
Je kunt de veelzijdige expertise van mij inzetten voor business development, strategie en beleid, tijdelijk leiderschap met eindverantwoording en organisatieontwikkeling.

Je profiteert ten volle van veelzijdige ervaring in uiteenlopende vakgebieden bij grote en middelgrote ondernemingen. Een sterk punt: het ontwikkelen van bedrijfsbrede dashboards waarin complexe, intern en extern verworven, informatie op een overzichtelijke en samenhangende wijze wordt gepresenteerd. Inzicht in data vergroot het aanpassingsvermogen en de besluitvorming van een organisatie aanzienlijk.

Worldwide connected
Ik breng een wereld van expertise met me mee en communiceer met souplesse op elk niveau, van boardroom tot werkvloer. Als cultuurkameleon en bruggenbouwer, kan ik lezen en schrijven met partners en prospects waar ook ter wereld. Van Nederlanders tot Japanners, en van Amerikanen tot Chinezen. Jij krijgt toegang tot een hoogwaardig internationaal netwerk dat de deur wijd opent naar nieuwe contacten, markten en perspectieven.

What’s your challenge?
Behoefte aan een analytische, inspirerende denker die leads vleugels geeft? Leg jouw uitdaging in ervaren handen, die jouw business opportunities per direct naar een hoger niveau tilt. Neem contact op!