Is jouw organisatie klaar voor de toekomst?
  • Maak nut en noodzaak duidelijk
  • Breng integraal het verbeterpotentieel in beeld
  • Creëer perspectief vanuit visie

Hidden

Het beste plan voor de toekomst van jouw organisatie

Waar begin je?

Het doorvoeren van een reorganisatie of het opnieuw inrichten van de organisatie kan zowel positieve als negatieve oorsprongen hebben. Dit kan voortkomen uit veranderende bedrijfsdoelen, marktveranderingen, de overgang van een familiesfeer naar professionaliteit, of scheefgroei.. Elke onderneming wil continuïteit nastreven, dit vraagt om doortastendheid en veranderkracht. Waar begin je of wat vraagt het van je?

Programma (Re)organisatie

Het programma (Re)organisatie is ontwikkeld om verandering mét verbinding mogelijk te maken. Verbinding leg je alleen door de taal van de praktijk te spreken. Door gebruik te maken van concrete tools leggen we verbinding tussen alle stakeholders, waarbij we de nut en noodzaak duidelijk maken en tegelijkertijd perspectief creëren.

Werken met specialisten

Of het nou gaat om de strategie, de systemen, processen of de mensen. Voor elk moment in het traject hebben wij specialisten bij TNP in huis.

Procesoptimalisatie voeren wij uit met verschillende technieken van Lean en Lean Six Sigma. Alles wat geen waarde toevoegt, wordt geëlimineerd of gereduceerd. Verspillingen op het gebied van talent, doorlooptijden, voorraad of transport zijn verleden tijd.

Met de service van TNP Groep

Eén aanspreekpunt

Je kunt alle vragen op één plek bij stellen. Bij elk optimalisatietraject is communicatie key. Daarom krijg je aan het begin een projectmanager aangewezen, waar jij altijd terecht kunt.

Concrete implementaties

Bij TNP Groep willen we jou echt helpen in jouw groei. Dus geen rapport over de schutting, maar concrete verbetervoorstellen die we samen implementeren. Het resultaat is zichtbaar.

Altijd werken met specialisten

Of het nou gaat om de strategie, de systemen, processen of de mensen. Voor elk moment in het traject hebben wij specialisten bij TNP inhouse. Zo waarborgen wij jouw succes. Eén partij met één geeft jou de rust en denkruimte die nodig is.

Vraag een bedrijfsscan aan om jouw verbeterpotentieel te ontdekken!