Voor welke transitie sta jij?

 • Start onafhankelijk
 • Bereid grondig voor
 • Betrek de organisatie

Hidden

Digitale transities

In een tijd waarin traditionele bedrijfsmodellen en processen niet langer volstaan door de snelle technologische vooruitgang en veranderende marktdynamieken, is het essentieel om te evolueren. Digitale transformatie, met de integratie van GenAI en vergelijkbare technologieën, vereist een strategische aanpak om je businessmodel toekomstbestendig te maken. Echter, zonder deskundige begeleiding kan de overstap naar digitale vernieuwing vaak uitlopen op teleurstelling.

Strategische tools voor transformatie

De sleutel tot succes ligt in het spreken van de taal van innovatie en praktische toepassing. Onze benadering omvat het gebruik van geavanceerde tools en strategieën, specifiek afgestemd op digitale transformatie, om een naadloze integratie van nieuwe technologieën in je bedrijfsvoering te waarborgen. Door een diepe verbinding te leggen tussen jouw organisatie, haar processen, en de opkomende digitale mogelijkheden, identificeren we waar het echte verbeterpotentieel ligt.

Breed draagvlak voor technologische vernieuwing

Met onze expertise creëren we niet alleen een roadmap voor digitale transformatie maar zorgen we ook voor een organisatiebreed draagvlak. Van het inzetten van GenAI tot het herdefiniëren van je businessmodel, wij begeleiden elke stap naar succesvolle implementatie en duurzame groei in het digitale tijdperk.

Duurzaamheid transities

In een wereld waar duurzaamheid niet langer optioneel is maar een vereiste, staan bedrijven voor de uitdaging om hun bedrijfsmodellen te herzien in lijn met ESG (Environmental, Social, Governance) en CSRD (Corporate Sustainability Reporting Directive) doelstellingen. Deze transformatie vereist meer dan alleen een aanpassing; het vraagt om een fundamentele verschuiving in hoe we zakendoen, met deskundige begeleiding om deze overgang succesvol te maken.

Strategisch kader voor duurzame ontwikkeling

Onze benadering omvat het gebruik van specifieke tools en methodieken die zijn afgestemd op duurzaamheidstransformaties. Door een diepgaande verbinding te leggen tussen jouw organisatie, haar processen, en de vereisten van ESG en CSRD, helpen we bij het identificeren van kansen voor duurzame groei en het minimaliseren van milieu- en sociale risico’s. Dit strategisch kader zorgt ervoor dat duurzaamheid een integraal onderdeel wordt van je bedrijfsstrategie en -cultuur.

Creëer draagvlak voor verandering

Het succes van een duurzaamheidstransformatie hangt af van het creëren van een breed draagvlak binnen de organisatie. Wij faciliteren de dialoog en samenwerking tussen alle stakeholders om gezamenlijk te werken aan duurzame doelstellingen. Onze aanpak zorgt ervoor dat duurzaamheid niet alleen wordt gezien als een verplichting, maar als een kans om te innoveren, te groeien en competitief voordeel te behalen in een steeds bewuster wordende markt.

Strategische Innovatie Versneller (SIV)

In een wereld vol complexe uitdagingen biedt ons Programma SIV (Strategische Innovatie Versneller) de broodnodige verlichting en richting. Onze unieke benadering, gericht op co-creatie en diepgaande samenwerking, is ontworpen om organisaties te begeleiden door de meest ingewikkelde fasen van zakelijke transformatie – van het kristalliseren van visie en strategie tot de succesvolle implementatie en adoptie, met een nadruk op duurzaam denken.

Een cultuur van verbinding, eigenaarschap en innovatie

Programma SIV stelt niet alleen teams, maar de gehele organisatie in staat om de principes van onze methode te omarmen en een cultuur van samenwerken vanuit een holistische benadering te ontwikkelen. Ons doel is om de manier waarop je werkt van binnenuit te transformeren, navigerend door zowel rationele, politieke als emotionele domeinen. Onze aanpak is ontworpen om echte, ervaringsgerichte leerervaringen te bieden die de capaciteiten van je team en organisatie versterken. Bekijk het gehele programma

 

Stap 1 van 5

Inzicht

BedrijfsScan Zilver
 • Inzicht Self Assessment (max. 28)
 • Inzicht TNP Assessment
 • Diepte interviews (max. 1 dag)
 • Analyse bedrijfsprocessen
 • Kort en bondig rapport
 • Praktische aanbevelingen
BedrijfsScan Goud
 • Inzicht Self Assessment (max. 50)
 • Inzicht TNP Assessment
 • Diepte interviews (max. 2 dagen)
 • Analyse bedrijfsprocessen
 • Kort en bondig rapport
 • Praktische aanbevelingen

Werken met specialisten

Of het nou gaat om de strategie ontwikkeling, implementatie van systemen, het optimaliseren van processen of persoonlijke- en teamontwikkeling. Voor elke fase in het traject hebben wij specialisten in huis.

Veranderen lukt alleen wanneer je de taal van de praktijk spreekt en de medewerkers centraal stelt. In vier fases van de TNP programma’s is alles gericht op verbinding, eigenaarschap en een praktische vertaling.

De kernwaarden vertaald in onze dienstverlening

Eén aanspreekpunt

Je kunt alle vragen op één plek stellen. Bij elk traject is communicatie cruciaal. Alles draait om de juiste verbinding. Daarom krijg je aan het begin een projectleider aangewezen, waar jij altijd terecht kunt.

Concrete implementaties

Wij willen jou concreet helpen in jouw verandering of groei. Dus geen rapport in de kast, maar concrete verbetervoorstellen die we met eigenaarschap in de organisatie implementeren. Het resultaat is en blijft zichtbaar.

Professionele expertise

Elke verandering vraagt een verschillende mix van expertises. Wij zijn onvergelijkbaar met de meest cruciale expertises aan boord en kunnen dit waar nodig binnen de programma’s inzetten. Zo waarborgen wij jouw succes.

Vraag een Supply Chain Scan aan en ontdek jouw verbeterpotentieel!

Wat klanten vertellen..

Gert Kanis, Bedrijfsleider GJ Floors

“We kijken terug op een fijne samenwerking waarin TNP Groep ons heeft begeleid in het ERP software selectietraject. De meerwaarde van een onafhankelijke blik in de organisatie en gedurende het selectietraject was voor ons van grote meerwaarde. Mede door deze inzet was onze voorbereiding als organisatie zo goed dat de implementatie binnen zeven maanden is afgerond.”