Wil jij leiderschap ontwikkelen?

 • Krijg inzicht in jouw talent als leider
 • Ontwikkel jouw leiderschapsstijl 
 • Ontdek hoe je mensen motiveert en begeleidt in verandering 

Hidden

Een programma dat het verschil maakt

Veel leidinggevenden hebben hun positie te danken aan hun vakbekwaamheid of hun vermogen om resultaten te boeken. Echter, in de dagelijkse praktijk blijkt effectief leiderschap meer te vereisen dan alleen expertise of een doelgerichte aanpak. Als verbindende schakel tussen de werkvloer en de strategische doelen van de organisatie, sta je voor de uitdaging om zowel de behoeften van je teamleden te begrijpen als de richting waarin de organisatie zich moet bewegen. Het is niet altijd eenvoudig om deze twee aspecten te verenigen, en hier ontstaat vaak de noodzaak om je vaardigheden in leiderschap verder te ontwikkelen.

Onze methodiek

Het Effectief Leiderschapsprogramma is opgebouwd uit vijf kernmodules, ontworpen om je leiderschapskwaliteiten naar een hoger niveau te tillen. Het traject begint met een persoonlijk intakegesprek, waarin we jouw unieke leerdoelen vaststellen. Om een diepgaand inzicht te krijgen in je ontwikkelpotentieel, bieden we de mogelijkheid tot een ontwikkelassessment. Dit wetenschappelijk onderbouwde assessment brengt je sterke punten en ontwikkelgebieden in kaart, waardoor je gerichter en effectiever aan je leiderschapsvaardigheden kunt werken.

Stap 1 van 5

Inzicht

BedrijfsScan Zilver
 • Inzicht Self Assessment (max. 28)
 • Inzicht TNP Assessment
 • Diepte interviews (max. 1 dag)
 • Analyse bedrijfsprocessen
 • Kort en bondig rapport
 • Praktische aanbevelingen
BedrijfsScan Goud
 • Inzicht Self Assessment (max. 50)
 • Inzicht TNP Assessment
 • Diepte interviews (max. 2 dagen)
 • Analyse bedrijfsprocessen
 • Kort en bondig rapport
 • Praktische aanbevelingen

Werken met een specialist

Of het nou gaat om de strategie ontwikkeling, implementatie van systemen, het optimaliseren van processen of persoonlijke- en teamontwikkeling. Voor elke fase in het traject hebben wij specialisten in huis.

Veranderen lukt alleen wanneer je de taal van de praktijk spreekt en de medewerkers centraal stelt. In vier fases van de TNP programma’s is alles gericht op verbinding, eigenaarschap en een praktische vertaling.

De kernwaarden vertaald in onze dienstverlening

Eén aanspreekpunt

Je kunt alle vragen op één plek stellen. Bij elk traject is communicatie cruciaal. Alles draait om de juiste verbinding. Daarom krijg je aan het begin een projectleider aangewezen, waar jij altijd terecht kunt.

Concrete implementaties

Wij willen jou concreet helpen in jouw verandering of groei. Dus geen rapport in de kast, maar concrete verbetervoorstellen die we met eigenaarschap in de organisatie implementeren. Het resultaat is en blijft zichtbaar.

Professionele expertise

Elke verandering vraagt een verschillende mix van expertises. Wij zijn onvergelijkbaar met de meest cruciale expertises aan boord en kunnen dit waar nodig binnen de programma’s inzetten. Zo waarborgen wij jouw succes.

Vraag een assessment aan om jouw verbeterpotentieel te ontdekken!

Wat klanten vertellen..

Jan-Paul Monster, Directeur Coldtec

“Door het programma Effectief Leiderschap heb ik geleerd hoe ik mijn medewerkers in hun kracht zet. Ik pak het werk niet uit hun handen, maar geef handvatten zodat zij verder kunnen. Medewerkers zochten naar de stip op de horizon. Waar staat Coldtec nu? En ik als persoon binnen het bedrijf? Waar groeien we heen? Dankzij het programma kan ik, samen met mijn medewerkers, die stip op de horizon zetten”

Dinand Veurink, Operationeel Directeur van Breman Utiliteit Zwolle

“Het feit dat we na het MT ook andere leidinggevenden binnen onze organisatie hebben laten deelnemen aan het programma zegt genoeg. Het programma biedt een prettige en positieve leerervaring, waarin je niet het gevoel hebt dat je naar een standaard cursus gaat. Het is een waardevolle investering in jezelf en je leiderschapsvaardigheden, die je met een goed gevoel naar huis laat gaan.”

 

Alice Haklander, Teamleider bij Smienk Trapliften

“Wij hebben gezamenlijk met de teamleiders het leiderschapsprogramma gevolgd bij TNP Academy. (…) Het heeft ons zeer veel gebracht. Tijdens de trainingen pas je al dingen toe, per direct. En ik zou zeggen: zit je in dezelfde positie, ben je teamleider, ga het zeker doen, want wij zijn zeer tevreden.”

Peter Riezebos, Directeur-eigenaar Daktec

“Wij hebben gezamenlijk als directie en bedrijfsleiders het leiderschapsprogramma gevolgd. We hebben gelachen, er was vertrouwen en openheid. Er is veel geleerd en het is heel goed voor de teambinding.”

Klaas Kooiker, Directeur-eigenaar Kooiker Groep

“Onder de bezielende leiding van de trainer hebben wij elkaar de spiegel voorgehouden. Wat gaat er goed, wat kan beter en welke tools gebruik je daarvoor.

Theorie en praktijk door mooie opdrachten samen uit te voeren. Ontdekkend wat je van elkaar kunt leren en enorm stimulerend.
Als je ervaringen kunt delen mag je van je eigen team en collega’s veel terug verwachten.”