Vertaal strategie naar uitvoering

 • Organiseer verbinding tussen strategie en uitvoering
 • Verbeter (keten)samenwerking
 • Creëer de juiste balans tussen service, kosten en geïnvesteerd vermogen

Hidden

Behoud jouw grip in verandering

Organiseer urgentie

In de kern van Supply Chain Management ligt de kracht van samenwerking die verder reikt dan afdelingsgrenzen. Echter, constante veranderingen kunnen leiden tot inefficiënte processen. De huidige krapte op de arbeidsmarkt kan de prestaties van een afdeling beïnvloeden, terwijl een onevenwichtige voorraad de gewenste servicelevels in de weg staat. Misschien merk je dat er een mismatch is tussen de verkoopverwachtingen en de daadwerkelijke (productie)capaciteiten. Als deze uitdagingen bekend voorkomen, is het tijd om gestructureerd aan een oplossing te werken. Maar hoe pak je dit aan?

Supply Chain Scan

Hier komt onze expertise van pas. We gebruiken de Supply Chain Scan om een compleet beeld te schetsen van waar jouw supply chain verbeterd kan worden. Deze aanpak helpt ons niet alleen om de meest urgente kwesties te identificeren en aan te pakken, maar ook om vanuit een basis van verbinding te werken. Dit creëert meteen het benodigde draagvlak voor verandering binnen jouw organisatie. Echte verbinding ontstaat door de taal van de praktijk te spreken, iets wat essentieel is voor het realiseren van duurzame verbeteringen.

Met onze methodiek brengen we het verbeterpotentieel duidelijk in kaart en creëren we een versnelling in het verbeterproces door urgentie te organiseren. Door samen te werken, leggen we een solide basis voor toekomstige groei en efficiëntie in jouw supply chain.

Stap 1 van 5

Inzicht

BedrijfsScan Zilver
 • Inzicht Self Assessment (max. 28)
 • Inzicht TNP Assessment
 • Diepte interviews (max. 1 dag)
 • Analyse supply chain processen
 • Kort en bondig rapport
 • Praktische aanbevelingen
BedrijfsScan Goud
 • Inzicht Self Assessment (max. 50)
 • Inzicht TNP Assessment
 • Diepte interviews (max. 2 dagen)
 • Analyse bedrijfsprocessen
 • Kort en bondig rapport
 • Praktische aanbevelingen

Werken met specialisten

Of het nou gaat om de strategie ontwikkeling, implementatie van systemen, het optimaliseren van processen of persoonlijke- en teamontwikkeling. Voor elke fase in het traject hebben wij specialisten in huis.

Veranderen lukt alleen wanneer je de taal van de praktijk spreekt en de medewerkers centraal stelt. In vier fases van de TNP programma’s is alles gericht op verbinding, eigenaarschap en een praktische vertaling.

De kernwaarden vertaald in onze dienstverlening

Eén aanspreekpunt

Je kunt alle vragen op één plek stellen. Bij elk traject is communicatie cruciaal. Alles draait om de juiste verbinding. Daarom krijg je aan het begin een projectleider aangewezen, waar jij altijd terecht kunt.

Concrete implementaties

Wij willen jou concreet helpen in jouw verandering of groei. Dus geen rapport in de kast, maar concrete verbetervoorstellen die we met eigenaarschap in de organisatie implementeren. Het resultaat is en blijft zichtbaar.

Professionele expertise

Elke verandering vraagt een verschillende mix van expertises. Wij zijn onvergelijkbaar met de meest cruciale expertises aan boord en kunnen dit waar nodig binnen de programma’s inzetten. Zo waarborgen wij jouw succes.

Vraag een BedrijfsScan aan om jouw verbeterpotentieel te ontdekken!

Wat klanten vertellen..

Implementatie S&OP

Om de supply chain te optimaliseren is er gebruikgemaakt van forecasting. We maken de doorvertaling naar de beschikbaarheid van grondstoffen, capaciteiten, enz. De ingeleverde forecast geeft aan dat er noodzaak is om op te schalen met extra capaciteit. Maar, uit de evaluatie van de resultaten vs. de ingeleverde forecast blijkt dat dit te rooskleurig is. Vanuit ‘supply chain’ wordt aan ‘verkoop’ de vraag gesteld hoe zij tegen het vervolg aankijken. De huidige lijn van resultaten geeft namelijk niet aan om extra capaciteit op te schalen.

De commercieel directeur reageert met verbazing: “Dus dit betekent dat wat ik nu inlever, een basis is voor de toekomst?” Wat een mooie reactie. Het kwartje is gevallen. Deze bewustwording gaat het bedrijf helpen bij de vervolgstappen.