Ontdek waar jouw ontwikkelpotentieel ligt!

Hidden

Assessments

Een assessment is een tool om talent te herkennen en te benutten. Onze assessments verschaffen een dieper inzicht in de competenties, drijfveren of intelligentie van een persoon. Het bestaat uit een verzameling van verschillende meetmethoden om de eigenschappen vaneen persoon in relatie tot een bepaalde functie te beoordelen.

Een assessment zorgt voor een betere voorspelling van gedrag en kwaliteiten dan enkel een gesprek. Daarom gebruiken veel organisaties een assessment om medewerkers te selecteren en te ontwikkelen. Door een assessment te combineren met een case-interview kunnen de uitkomsten getoetst worden aan de hand van een praktijkcasus uit de (toekomstige) functie van de persoon.

Samen voor duurzaam succes! 

Het algehele doel van elk assessment of de OndernemersScan is een beter zicht krijgen in de competenties, drijfveren en capaciteiten van de deelnemer.

Door dit te testen kunnen bijvoorbeeld sociaalwenselijke reacties worden uitgesloten. Daarnaast zorgt een helder adviesrapport voor concreet inzicht in de kwaliteiten en het groeipotentieel van de deelnemer.

Dit verschaft niet alleen input voor een sterkere selectieprocedure, de uitkomsten bieden ook houvast voor de ontwikkeling van de deelnemer binnen de organisatie.

Werken met specialisten

Of het nou gaat om de strategie ontwikkeling, implementatie van systemen, het optimaliseren van processen of persoonlijke- en teamontwikkeling. Voor elke fase in het traject hebben wij specialisten in huis.

Veranderen lukt alleen wanneer je de taal van de praktijk spreekt en de medewerkers centraal stelt. In vier fases van de TNP programma’s is alles gericht op verbinding, eigenaarschap en een praktische vertaling.

De kernwaarden vertaalt in onze dienstverlening

Eén aanspreekpunt

Je kunt alle vragen op één plek stellen. Bij elk traject is communicatie cruciaal. Alles draait om de juiste verbinding. Daarom krijg je aan het begin een projectleider aangewezen, waar jij altijd terecht kunt.

Concrete implementaties

Wij willen jou concreet helpen in jouw verandering of groei. Dus geen rapport in de kast, maar concrete verbetervoorstellen die we met eigenaarschap in de organisatie implementeren. Het resultaat is en blijft zichtbaar.

Professionele expertise

Elke verandering vraagt een verschillende mix van expertises. Wij zijn onvergelijkbaar met de meest cruciale expertises aan boord en kunnen dit waar nodig binnen de programma’s inzetten. Zo waarborgen wij jouw succes.

Vraag een assessment aan om jouw verbeterpotentieel te ontdekken!