Schaalbaar HR-advies en support

Hidden

HR as a Service

Groeien als organisatie betekent groeien in medewerkers. Dat is natuurlijk wat je graag wilt, maar groei brengt ook de nodige uitdagingen met zich mee.

Wat je al snel merkt is dat je steeds meer tijd spendeert aan HR-gerelateerde vragen of processen. Dit blijkt vaak complexer dan veel ondernemers zich kunnen voorstellen; het vraagt veel tijd en een fout kost altijd geld.

Gevolg is dat jij minder, of zelfs helemaal niet meer toe komt aan datgene wat jij echt leuk vindt: ondernemen.

Ervaar jij dit ook? Dan biedt TNP People de oplossing. Dit doen we door middel van schaalbare HR-capaciteit voor jouw organisatie. Wij ondersteunen jou met HR-advies, support en processen in jouw organisatie, op het moment dat jij dat nodig hebt.

Door met TNP People samen te werken maak jij als ondernemer jouw organisatie groeibestendig, sterk, en onderscheidend als werkgever. Zonder zorgen over HR of aanverwante zaken.

Weten hoe? Download de brochure voor meer informatie!

Samen voor duurzaam succes! 

We begrijpen dat jij je graag wilt focussen op jouw onderneming, daarom is onze werkwijze efficiënt ingedeeld. In 3 heldere stappen brengen wij de HR-behoefte van jouw organisatie in beeld.

Hierdoor weet jij precies wat er nodig is voor jouw organisatie, en hoe je zo snel mogelijk optimaal kunt profiteren van onze dienstverlening.

Met een duidelijk plan krijg jij een vast HR-adviseur voor jou en je werknemers, die alle HR-zaken voor jou regelt. Één aanspreekpunt, schaalbaar op basis van jouw behoefte of vraagstukken.

Werken met specialisten

Of het nou gaat om de strategie ontwikkeling, implementatie van systemen, het optimaliseren van processen of persoonlijke- en teamontwikkeling. Voor elke fase in het traject hebben wij specialisten in huis.

Veranderen lukt alleen wanneer je de taal van de praktijk spreekt en de medewerkers centraal stelt. In vier fases van de TNP programma’s is alles gericht op verbinding, eigenaarschap en een praktische vertaling.

De kernwaarden vertaalt in onze dienstverlening

Eén aanspreekpunt

Je kunt alle vragen op één plek stellen. Bij elk traject is communicatie cruciaal. Alles draait om de juiste verbinding. Daarom krijg je aan het begin een projectleider aangewezen, waar jij altijd terecht kunt.

Concrete implementaties

Wij willen jou concreet helpen in jouw verandering of groei. Dus geen rapport in de kast, maar concrete verbetervoorstellen die we met eigenaarschap in de organisatie implementeren. Het resultaat is en blijft zichtbaar.

Professionele expertise

Elke verandering vraagt een verschillende mix van expertises. Wij zijn onvergelijkbaar met de meest cruciale expertises aan boord en kunnen dit waar nodig binnen de programma’s inzetten. Zo waarborgen wij jouw succes.

Vraag een HR Scan aan om jouw verbeterpotentieel te ontdekken!