Executive search voor (midden)management vacatures

Hidden

Werving en Selectie

De juiste mensen op de juiste plek in jouw organisatie!

Werving en selectie met aandacht voor wat mensen beweegt en hoe zij daarmee jouw organisatie versterken, dat is waar wij voor staan. De zoektocht naar kandidaten start met begrijpen waar de organisatie naartoe wil.

Dat is de reden dat wij jouw organisatie graag beter leren kennen. Vervolgens gaan we aan het werk met een haarscherp profiel.

Kandidaten met een hbo of academische achtergrond, relevante werkervaring en vooral een persoonlijkheid die aansluit bij de organisatie en ambitie van onze klanten.

Vanuit ons netwerk, betrouwbare reputatie en persoonlijke aanpak, stellen wij de beste mensen aan je voor. Onze inzichten houden we daarbij niet voor onszelf. We delen onze kennis en ervaring graag met organisaties en kandidaten. Samen zetten we zo de beste resultaten neer!

Executive Search

Executive search richt zich op het grijze gebied van de markt, dat wil zeggen dat wij ons richten op de mensen die niet actief op zoek zijn naar een nieuwe baan, maar wanneer zij een unieke uitdaging aangeboden krijgen, wel een volgende stap overwegen. De reden dat Executive Search bestaat: de beste mensen zijn meestal in dienst en zelden op zoek naar een nieuwe baan. Als werkgever ben je juist op zoek naar de allerbeste mensen die jouw organisatie verder brengen.

Executive Search geeft organisaties grondig inzicht in welke kennis, kunde en persoonlijkheid er nodig is om een rol te vervullen. Daarin ligt de uitdaging: het bouwen van een goede connectie, niet even haastig, maar voor een lange tijd. We hechten veel waarde aan de professionalisering van het vak en de door ons aangedragen professionals.

Mensen die het goed doen, maken dat de organisatie het goed doet. Wij ondersteunen je door de kandidaat te vinden die jouw organisatie verder brengt.

Benieuwd of wij een match zijn en hoe wij jou verder kunnen helpen? Vul dan via bovenstaand formulier jouw gegevens in.

Werken met specialisten

Of het nou gaat om de strategie ontwikkeling, implementatie van systemen, het optimaliseren van processen of persoonlijke- en teamontwikkeling. Voor elke fase in het traject hebben wij specialisten in huis.

Veranderen lukt alleen wanneer je de taal van de praktijk spreekt en de medewerkers centraal stelt. In vier fases van de TNP programma’s is alles gericht op verbinding, eigenaarschap en een praktische vertaling.

De kernwaarden vertaalt in onze dienstverlening

Eén aanspreekpunt

Je kunt alle vragen op één plek stellen. Bij elk traject is communicatie cruciaal. Alles draait om de juiste verbinding. Daarom krijg je aan het begin een projectleider aangewezen, waar jij altijd terecht kunt.

Concrete implementaties

Wij willen jou concreet helpen in jouw verandering of groei. Dus geen rapport in de kast, maar concrete verbetervoorstellen die we met eigenaarschap in de organisatie implementeren. Het resultaat is en blijft zichtbaar.

Professionele expertise

Elke verandering vraagt een verschillende mix van expertises. Wij zijn onvergelijkbaar met de meest cruciale expertises aan boord en kunnen dit waar nodig binnen de programma’s inzetten. Zo waarborgen wij jouw succes.

Vraag een BedrijfsScan aan om jouw verbeterpotentieel te ontdekken!