Eén dag vol inspiratie en nieuwe inzichten

Hidden

De Kern van Leiderschap

In één dag je leidinggevende skills ontwikkelingen door:

  • Communicatietechnieken te leren
  • Motivators te ontdekken
  • Stress te verminderen

Dit doe je niet alleen. Samen met andere leidinggevenden ervaar je deze leerzame dag. Zo leer je niet alleen van de TNP Academy trainers, maar ook van elkaar. Omdat jullie op hetzelfde niveau zitten, spreken jullie dezelfde taal. Maar kunnen jullie ook de vinger op de zere plek leggen? Ontdek de Kern van Leiderschap.

We verzamelen op een prachtige plek midden in de Overijsselse natuur. Op deze plek vindt je de rust en ruimte om open te stellen en compleet te focussen, om te ontdekken hoe je een nog betere leidinggevende wordt. Voor jezelf én voor je medewerkers.

Bekijk kalender

Inhoud

De geheel verzorgde trainingsdag is gevuld met een afwisseling van theorie en interactieve opdrachten en activiteiten. Meerdere thema’s staan op het programma waarin je jezelf als leider leert kennen, leert wat voor invloed je op je team hebt en hoe je jouw leiderschapskwaliteiten positief ontwikkelt. Vragen als ‘hoe motiveer ik mijn medewerkers’ en ‘hoe ga ik om met werkdruk’ blijven niet onbeantwoord.

We werken ons niet in het zweet, maar gaan zeker in de benen en komen van onze plek af. Daarom is er natuurlijk ook tijd voor de gezonde koffietafel en oerbroodlunch. Aan het einde van de dag is er de ruimte om de dag met elkaar te reflecteren en te netwerken.

Werken met specialisten

Of het nou gaat om de strategie ontwikkeling, implementatie van systemen, het optimaliseren van processen of persoonlijke- en teamontwikkeling. Voor elke fase in het traject hebben wij specialisten in huis.

Veranderen lukt alleen wanneer je de taal van de praktijk spreekt en de medewerkers centraal stelt. In vier fases van de TNP programma’s is alles gericht op verbinding, eigenaarschap en een praktische vertaling.

De kernwaarden vertaald in onze dienstverlening

Eén aanspreekpunt

Je kunt alle vragen op één plek stellen. Bij elk traject is communicatie cruciaal. Alles draait om de juiste verbinding. Daarom krijg je aan het begin een projectleider aangewezen, waar jij altijd terecht kunt.

Concrete implementaties

Wij willen jou concreet helpen in jouw verandering of groei. Dus geen rapport in de kast, maar concrete verbetervoorstellen die we met eigenaarschap in de organisatie implementeren. Het resultaat is en blijft zichtbaar.

Professionele expertise

Elke verandering vraagt een verschillende mix van expertises. Wij zijn onvergelijkbaar met de meest cruciale expertises aan boord en kunnen dit waar nodig binnen de programma’s inzetten. Zo waarborgen wij jouw succes.

Vraag een BedrijfsScan aan om jouw verbeterpotentieel te ontdekken!