Individuele talenten ontwikkelen

Hidden

Talentontwikkeling individueel

Hoe zou het zijn als je je talenten volledig kunt ontwikkelen? Als je werk doet wat volledig aansluit bij jouw kwaliteiten? Als je je energie kunt steken in dingen die je het liefste doet? Kortom; als je het werk zou kunnen doen wat je leuk vindt én waar je goed in bent?

Het programma Talentontwikkeling is gebaseerd op de sterke-kanten-benadering. Dat houdt in dat je niet alleen moet werken aan het verminderen van je tekortkomingen, maar vooral ook aandacht moet besteden aan het ontwikkelen van je talenten, kwaliteiten en sterke kanten.

Bekijk kalender

Wat houdt het in

Het programma is gebaseerd op de meest actuele wetenschappelijke inzichten en heeft een bewezen positief effect op je motivatie, inzet, prestaties en (werk)geluk. De training kan zowel individueel als in teamverband worden gevolgd, en geeft antwoord op vragen als:

 • Waar ben ik nu echt goed in?
 • Wanneer ben ik op mijn best?
 • Hoe haal ik voordeel uit mijn talenten?
 • Wat kan ik doen om mijn talenten nog verder te ontwikkelen?
 • Hoe zet ik mijn talenten in om problemen op te lossen?
 • Hoe zet ik mijn talenten in om zowel tijdens werk en privé te floreren?

  Werken met specialisten

  Veranderen lukt alleen wanneer je de taal van de praktijk spreekt en de medewerkers centraal stelt. In vier fases van de TNP programma’s is alles gericht op verbinding, eigenaarschap en een praktische vertaling.

  Veranderen lukt alleen wanneer je de taal van de praktijk spreekt en de medewerkers centraal stelt. In vier fases van de TNP programma’s is alles gericht op verbinding, eigenaarschap en een praktische vertaling.

  De kernwaarden vertaalt in onze dienstverlening

  Eén aanspreekpunt

  Je kunt alle vragen op één plek stellen. Bij elk traject is communicatie cruciaal. Alles draait om de juiste verbinding. Daarom krijg je aan het begin een projectleider aangewezen, waar jij altijd terecht kunt.

  Concrete implementaties

  Wij willen jou concreet helpen in jouw verandering of groei. Dus geen rapport in de kast, maar concrete verbetervoorstellen die we met eigenaarschap in de organisatie implementeren. Het resultaat is en blijft zichtbaar.

  Professionele expertise

  Elke verandering vraagt een verschillende mix van expertises. Wij zijn onvergelijkbaar met de meest cruciale expertises aan boord en kunnen dit waar nodig binnen de programma’s inzetten. Zo waarborgen wij jouw succes.

  Vraag een assessment aan om jouw ontwikkelpotentieel te ontdekken!