Wil jij ook rust in je agenda én je hoofd?

Hidden

TimeManagement

Heb jij ook geregeld last van te weinig uren in je dag en te weinig uren in de week? Je redt je, maar het resultaat is weinig energie en een rusteloos gevoel.

Je bent te vaak bezig met het blussen van brandjes, ad-hoc zaken en werkzaamheden die eigenlijk niet tot jouw takenpakket behoren.

Focus en prioriteiten stellen klinkt misschien als een onmogelijke opgave en ‘nee’ zeggen lukt niet. Je hoofd stroomt vol. Zoek jij meer structuur in je werk en je werkdagen? Dan is de training TimeManagement wat voor jou!

Wat levert het op?

  • Meer focus, overzicht en structuur in werkzaamheden
  • Nieuwe skills waarmee druk en stress verminderd worden
  • Tijdwinst: je krijgt meer gedaan in minder tijd

Bekijk kalender

Inhoud

In 2 dagdelen laten we je zien hoe je beter kunt focussen, meer structuur aanbrengt in je agenda, prioriteiten kunt stellen en omgaat met onderbrekingen. Na het volgen van deze training krijg je meer werk gedaan in minder tijd, heb je een betere werk-privé balans en ga je met meer plezier naar je werk!

Praktisch advies voor op de werkvloer wat resulteert in meer werkplezier en een voldaan gevoel over je dag. Je vindt de balans tussen werk en privé weer terug. Weten welke thema’s we behandelen? Download de whitepaper hieronder!

Werken met specialisten

Of het nou gaat om de strategie ontwikkeling, implementatie van systemen, het optimaliseren van processen of persoonlijke- en teamontwikkeling. Voor elke fase in het traject hebben wij specialisten in huis.

Veranderen lukt alleen wanneer je de taal van de praktijk spreekt en de medewerkers centraal stelt. In vier fases van de TNP programma’s is alles gericht op verbinding, eigenaarschap en een praktische vertaling.

De kernwaarden vertaalt in onze dienstverlening

Eén aanspreekpunt

Je kunt alle vragen op één plek stellen. Bij elk traject is communicatie cruciaal. Alles draait om de juiste verbinding. Daarom krijg je aan het begin een projectleider aangewezen, waar jij altijd terecht kunt.

Concrete implementaties

Wij willen jou concreet helpen in jouw verandering of groei. Dus geen rapport in de kast, maar concrete verbetervoorstellen die we met eigenaarschap in de organisatie implementeren. Het resultaat is en blijft zichtbaar.

Professionele expertise

Elke verandering vraagt een verschillende mix van expertises. Wij zijn onvergelijkbaar met de meest cruciale expertises aan boord en kunnen dit waar nodig binnen de programma’s inzetten. Zo waarborgen wij jouw succes.

Vraag een assessment aan om jouw ontwikkelpotentieel te ontdekken!