Jezelf ontwikkelen in gespreksvaardigheden is cruciaal!

Hidden

Functionele Gespreksvoering

Effectief communiceren is de grootste uitdaging voor medewerkers en leidinggevenden. Het is één van de belangrijkste ingrediënten voor succes. Effectief communiceren verbetert de prestaties, verhoogt de motivatie en zorgt voor positieve energie op de werkvloer.

Heldere en duidelijke communicatie richt zich op het verbeteren van de relatie en het behalen van gezamenlijke doelen binnen een afdeling of organisatie. Het hanteren van de effectieve communicatieve vaardigheden helpt jou als medewerker én als leidinggevende het beste in jezelf en elkaar naar boven te halen. Het helpt je weerstand om te buigen naar kansen en ruis te verhelderen.

Je moet weten hoe je het gesprek aangaat, veiligheid creëert en reflecteert. Hoe ga je om met verschillen in cultuur en generaties? En hoe ga je om met de emoties van jezelf en die van de ander. Hoe kun jij het zelf-oplossend vermogen bij de ander vergroten? In de training Functionele Gespreksvoering ga jij dit allemaal leren of verbeteren.

Bekijk kalender

Wat houdt het in

Tijdens deze training neem ik je mee in de theorie en praktijk van Functionele Gespreksvoering. Functionele Gespreksvoering is gefundeerd op en geïntegreerd met twee leidende theorieën binnen de psychologie. Deze theorieën scheppen de voorwaarden voor verandering en het succesvol behalen van doelen. We behandelen de theorie van Functionele Gespreksvoering en oefenen met elkaar in de praktijk.

In de cursus komt o.a. aan bod:

  • Gespreksstructuur
  • Doorvraagstructuur
  • Feedback geven
  • Empathie in gespreksvoering
  • Omgaan met emoties
  • Conflictresolutie
  • Zelfreflectie

Werken met specialisten

Of het nou gaat om de strategie, de systemen, processen of de mensen. Voor elk moment in het traject hebben wij specialisten bij TNP in huis.

Procesoptimalisatie voeren wij uit met verschillende technieken van Lean en Lean Six Sigma. Alles wat geen waarde toevoegt, wordt geëlimineerd of gereduceerd. Verspillingen op het gebied van talent, doorlooptijden, voorraad of transport zijn verleden tijd.

Met de service van TNP Groep

Eén aanspreekpunt

Je kunt alle vragen op één plek bij stellen. Bij elk optimalisatietraject is communicatie key. Daarom krijg je aan het begin een projectmanager aangewezen, waar jij altijd terecht kunt.

Concrete implementaties

Bij TNP Groep willen we jou echt helpen in jouw groei. Dus geen rapport over de schutting, maar concrete verbetervoorstellen die we samen implementeren. Het resultaat is zichtbaar.

Altijd werken met specialisten

Of het nou gaat om de strategie, de systemen, processen of de mensen. Voor elk moment in het traject hebben wij specialisten bij TNP inhouse. Zo waarborgen wij jouw succes. Eén partij met één geeft jou de rust en denkruimte die nodig is.

Vraag een bedrijfsscan aan om jouw verbeterpotentieel te ontdekken!