Innovatie vraagt om snelheid en adoptie!

Hidden

Strategische Innovatie Versneller (SIV)

In een wereld vol complexe uitdagingen als de energietransitie, geopolitieke onrust en digitale revoluties als GenAI, biedt ons Programma SIV (Strategische Innovatie Versneller) de broodnodige verlichting en richting om tot een innovatiestrategie te komen. Onze unieke benadering, gericht op co-creatie en diepgaande samenwerking, is ontworpen om organisaties te begeleiden door de meest ingewikkelde fasen van zakelijke transformatie – van het kristalliseren van visie en strategie tot de succesvolle implementatie en adoptie, met een nadruk op duurzaam denken.

Verkenning: de toekomst samen verkennen

Met een klein, maar krachtig team van besluitvormers ontdekken we de kunst van het mogelijke. Deze inzet is gewijd aan het verkennen van opties, het bereiken van consensus over een startpunt, en het ervaren van onze unieke, co-creatie benadering. Van het verrijken van verhalen tot het verhelderen van complexiteit, ons programma SIV ontgrendelt nieuwe denkwijzen en gesprekken, en creëert nieuwe manieren om mensen, klanten en stakeholders te betrekken.

InspiratieSessies waar ideeën tot leven komen

Wij faciliteren inspirerende sessies die niet alleen teams door complexiteit loodsen maar ook aanzetten tot significante zakelijke evoluties. Deze sessies vormen de kern van ons programma SIV en zijn essentieel voor het bereiken van strategische doorbraken en duurzame verandering.

Co-creatie sessie voor doorbraak innovatie

Verder dan de traditionele workshop, biedt een Co-creatie sessie een creatieve setting waar ideeën concreet gemaakt worden.  Diverse belanghebbenden komen samen om snel tot gezamenlijke, actiegerichte oplossingen te komen. Ideaal voor het aanpakken van complexe uitdagingen en het adopteren van nieuwe technologieën, de Co-creatie sessie transformeert ‘grote’ vraagstukken in heldere wegen vooruit.

Een cultuur van verbinding, eigenaarschap en innovatie

Programma SIV stelt niet alleen teams, maar de gehele organisatie in staat om de principes van onze methode te omarmen en een cultuur van samenwerken vanuit een holistische benadering te ontwikkelen. Ons doel is om de manier waarop je werkt van binnenuit te transformeren, navigerend door zowel rationele, politieke als emotionele domeinen. Onze aanpak is ontworpen om echte, ervaringsgerichte leerervaringen te bieden die de capaciteiten van je team en organisatie versterken.

Door samenwerking vanaf de eerste fase tot de uiteindelijke besluitvorming, helpt Programma SIV je sneller weerstand en verkeerde afstemming te overwinnen, helder te communiceren, en met vertrouwen te handelen. Laat ons je gids zijn in het navigeren door de complexiteit van verandering en het realiseren van je strategische doelen.

Werken met specialisten

Of het nou gaat om de strategie, de systemen, processen of de mensen. Voor elk moment in het traject hebben wij specialisten bij TNP in huis.

Procesoptimalisatie voeren wij uit met verschillende technieken van Lean en Lean Six Sigma. Alles wat geen waarde toevoegt, wordt geëlimineerd of gereduceerd. Verspillingen op het gebied van talent, doorlooptijden, voorraad of transport zijn verleden tijd.

De kernwaarden vertaald in onze dienstverlening

Eén aanspreekpunt

Je kunt alle vragen op één plek stellen. Bij elk traject is communicatie cruciaal. Alles draait om de juiste verbinding. Daarom krijg je aan het begin een projectleider aangewezen, waar jij altijd terecht kunt.

Concrete implementaties

Wij willen jou concreet helpen in jouw verandering of groei. Dus geen rapport in de kast, maar concrete verbetervoorstellen die we met eigenaarschap in de organisatie implementeren. Het resultaat is en blijft zichtbaar.

Professionele expertise

Elke verandering vraagt een verschillende mix van expertises. Wij zijn onvergelijkbaar met de meest cruciale expertises aan boord en kunnen dit waar nodig binnen de programma’s inzetten. Zo waarborgen wij jouw succes.

Vraag een BedrijfsScan aan om jouw verbeterpotentieel te ontdekken!