Efficiënter werken met Supply Chain Management

Hidden

Basistraining Supply Chain Management

Efficiënter werken met behulp van supply chain management. Na afloop van de Basistraining Supply Chain Management ben je op de hoogte van de kernelementen van supply chain management. Met het maken én implementeren van een supply chain strategie weet jij straks organisatiedoelstellingen te behalen. Jij weet hoe je met zo min mogelijk inspanning, zoveel mogelijk resultaat behaalt.

Na deze training weet jij waarde te maximaliseren met behulp van supply chain management.

Wat levert het op?

  • Tools hoe je processen op een transparante manier analyseert
  • Je weet hoe je de ketenaanpak organiseert en bestuurd
  • Controle en inzicht in processen die er toe doen

Bekijk kalender

Inhoud

Deze training biedt je een basis in de wereld van supply chain management. De training bestaat uit 5 dagdelen waarin we zowel de theorie induiken, als de toepassing in de praktijk opzoeken. Theorie ondersteunt met modellen die supply chain logisch en inzichtelijk maken.

Hierbij is er ruimte om persoonlijke ervaringen en uitdagingen op het gebied van supply chain management uit te wisselen.

Bekijk welke thema’s we bespreken in de brochure!

Werken met specialisten

Of het nou gaat om de strategie, de systemen, processen of de mensen. Voor elk moment in het traject hebben wij specialisten bij TNP in huis.

Procesoptimalisatie voeren wij uit met verschillende technieken van Lean en Lean Six Sigma. Alles wat geen waarde toevoegt, wordt geëlimineerd of gereduceerd. Verspillingen op het gebied van talent, doorlooptijden, voorraad of transport zijn verleden tijd.

Met de service van TNP Groep

Eén aanspreekpunt

Je kunt alle vragen op één plek bij stellen. Bij elk optimalisatietraject is communicatie key. Daarom krijg je aan het begin een projectmanager aangewezen, waar jij altijd terecht kunt.

Concrete implementaties

Bij TNP Groep willen we jou echt helpen in jouw groei. Dus geen rapport over de schutting, maar concrete verbetervoorstellen die we samen implementeren. Het resultaat is zichtbaar.

Altijd werken met specialisten

Of het nou gaat om de strategie, de systemen, processen of de mensen. Voor elk moment in het traject hebben wij specialisten bij TNP inhouse. Zo waarborgen wij jouw succes. Eén partij met één geeft jou de rust en denkruimte die nodig is.

Vraag een bedrijfsscan aan om jouw verbeterpotentieel te ontdekken!