Praktisch aan de slag met AI!

Hidden

Workshop Copilot

Welkom bij de grensverleggende workshop over Microsoft Copilot voor Microsoft 365, waar we de toekomst van werk en productiviteit verkennen. In deze diepgaande sessie duik je in de kern van Copilot, een revolutionaire tool die is ontworpen om naadloos samen te werken met Microsoft 365-applicaties en om jouw dagelijkse werkzaamheden te versnellen en te verrijken.

Aan de slag

Deze workshop is een diepgaande introductie tot de wereld van kunstmatige intelligentie in de professionele omgeving van Microsoft. Je krijgt inzicht in hoe Microsoft AI verantwoordelijk en ethisch integreert in hun producten, en welke invloed dit heeft op jouw workflows. Het is niet alleen een kans om te leren over de technologie achter Copilot, maar ook om de filosofie te begrijpen die ten grondslag ligt aan het slimme gebruik van AI in de werkplek.

Praktische toepassing

Je ontdekt hoe Copilot kan dienen als jouw digitale assistent, helpend bij het stroomlijnen van taken en het verhogen van efficiëntie in applicaties zoals Word, Excel, PowerPoint en meer. We zullen praktijkvoorbeelden doorlopen die de veelzijdigheid van Copilot demonstreren, van het automatiseren van routineklussen tot het genereren van rijke content die inspireert en engageert.

Toegankelijk voor iedereen

Tijdens het laatste deel van de workshop zullen we ons verdiepen in geavanceerde praktijken en uitbreidingsmethoden die je in staat stellen om het volledige potentieel van Copilot te benutten, ongeacht je rol binnen de organisatie. Of je nu een technische professional bent, een bedrijfseigenaar, of gewoon iemand die zijn productiviteit wilt opkrikken, deze beginner-vriendelijke cursus is opgezet om iedereen te empoweren, zonder dat je eerdere ervaring met AI nodig hebt.

Download de brochure om jouw interesse kenbaar te maken

Werken met specialisten

Of het nou gaat om de strategie ontwikkeling, implementatie van systemen, het optimaliseren van processen of persoonlijke- en teamontwikkeling. Voor elke fase in het traject hebben wij specialisten in huis.

Veranderen lukt alleen wanneer je de taal van de praktijk spreekt en de medewerkers centraal stelt. In vier fases van de TNP programma’s is alles gericht op verbinding, eigenaarschap en een praktische vertaling.

De kernwaarden vertaald in onze dienstverlening

Eén aanspreekpunt

Je kunt alle vragen op één plek stellen. Bij elk traject is communicatie cruciaal. Alles draait om de juiste verbinding. Daarom krijg je aan het begin een projectleider aangewezen, waar jij altijd terecht kunt.

Concrete implementaties

Wij willen jou concreet helpen in jouw verandering of groei. Dus geen rapport in de kast, maar concrete verbetervoorstellen die we met eigenaarschap in de organisatie implementeren. Het resultaat is en blijft zichtbaar.

Professionele expertise

Elke verandering vraagt een verschillende mix van expertises. Wij zijn onvergelijkbaar met de meest cruciale expertises aan boord en kunnen dit waar nodig binnen de programma’s inzetten. Zo waarborgen wij jouw succes.

Vraag een BedrijfsScan aan om jouw verbeterpotentieel te ontdekken!