Ontdek de impact van GenAI voor jou!

Hidden

Workshop GenAI

In de dynamische wereld van vandaag is technologische innovatie niet alleen een randvoorwaarde voor succes, maar ook een drijvende kracht achter groei en duurzaamheid voor bedrijven. Met de razendsnelle ontwikkeling van generatieve kunstmatige intelligentie (GenAI) staan we aan de vooravond van een nieuw tijdperk waarin de mogelijkheden voor bedrijfsinnovatie en -transformatie praktisch grenzeloos zijn. Maar hoe navigeer je door deze nieuwe technologische landschappen en hoe integreer je GenAI op een manier die niet alleen innovatief, maar ook ethisch, juridisch verantwoord en vooral voordelig voor jouw bedrijfsmodel is?

GenAI ontsluiten in jouw bedrijf

Deze GenAI workshop is een diepgaande, praktische sessie ontworpen om je de tools, kennis en inzichten te bieden die je nodig hebt om de kracht van generatieve AI te ontsluiten voor jouw bedrijf. Of je nu nieuw bent in de wereld van AI of op zoek bent naar manieren om je bestaande toepassingen te verbeteren, deze workshop biedt een uitgebreide blik op de laatste trends, technieken en ethische overwegingen rondom GenAI.

Ontdek de kern van GenAI

Tijdens deze interactieve sessie duiken we diep in de wereld van prompt engineering, ontdekken we de potentie van multi-modale GenAI-oplossingen voor video, stem, en beeldgeneratie en verkennen we samen de juridische, ethische en maatschappelijke aspecten die komen kijken bij het implementeren van AI-technologieën in je bedrijfsstrategie. Met een combinatie van theorie en praktijk, gericht op het stimuleren van innovatie en continuïteit binnen je bedrijfsmodel, is deze workshop de springplank die jouw bedrijf nodig heeft om voorop te lopen in de AI-revolutie.

Bereid je voor op een sessie vol inspiratie, interactie en innovatie. Ontdek hoe generatieve AI jouw bedrijf kan transformeren, nieuwe waarde kan creëren en je kan helpen om duurzaam te groeien in een steeds veranderende markt. De toekomst van AI in jouw bedrijf begint bij onze GenAI workshop.

Download de brochure om jouw interesse kenbaar te maken

Werken met specialisten

Of het nou gaat om de strategie ontwikkeling, implementatie van systemen, het optimaliseren van processen of persoonlijke- en teamontwikkeling. Voor elke fase in het traject hebben wij specialisten in huis.

Veranderen lukt alleen wanneer je de taal van de praktijk spreekt en de medewerkers centraal stelt. In vier fases van de TNP programma’s is alles gericht op verbinding, eigenaarschap en een praktische vertaling.

De kernwaarden vertaald in onze dienstverlening

Eén aanspreekpunt

Je kunt alle vragen op één plek stellen. Bij elk traject is communicatie cruciaal. Alles draait om de juiste verbinding. Daarom krijg je aan het begin een projectleider aangewezen, waar jij altijd terecht kunt.

Concrete implementaties

Wij willen jou concreet helpen in jouw verandering of groei. Dus geen rapport in de kast, maar concrete verbetervoorstellen die we met eigenaarschap in de organisatie implementeren. Het resultaat is en blijft zichtbaar.

Professionele expertise

Elke verandering vraagt een verschillende mix van expertises. Wij zijn onvergelijkbaar met de meest cruciale expertises aan boord en kunnen dit waar nodig binnen de programma’s inzetten. Zo waarborgen wij jouw succes.

Vraag een BedrijfsScan aan om jouw verbeterpotentieel te ontdekken!