Ontdek de impact van GreenTech voor jou!

Hidden

Workshop Greentech

Welkom bij de GreenTech workshop, waar duurzaamheid en technologie samensmelten om niet alleen de wereld te veranderen, maar ook de kern van jouw bedrijfsvoering. GreenTech is niet zomaar een trend; het is de toekomst van ondernemen met oog op onze planeet. Terwijl de klok tikt richting 2030, werken we samen aan het realiseren van de zeventien ambitieuze Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s), vastgesteld door de Verenigde Naties, om onze wereld duurzamer, rechtvaardiger en leefbaarder te maken.

GreenTech ontsluiten in jouw bedrijf

In deze workshop bieden we je de kennis en de handvatten om de SDG’s niet alleen te begrijpen, maar ze ook te verankeren in het DNA van je onderneming. Je leert de impact van deze doelen op je businessmodel herkennen en ontdekt hoe je door middel van innovatie relevant blijft in een snel veranderende markt. We verkennen samen concrete use-cases die specifiek op jouw sector en bedrijf zijn afgestemd en onthullen hoe je deze inzichten omzet in actie.

Ontdek de kern van GreenTech

Of je nu je eerste stappen zet op het pad van duurzaamheid of al actief zoekt naar manieren om je impact te vergroten, deze GreenTech Workshop zal je inspireren, informeren en motiveren. Ontsluit het potentieel van groene technologie in jouw bedrijf en draag bij aan een toekomst waarin economische groei hand in hand gaat met ecologische verantwoordelijkheid. Laten we samen deze reis beginnen.

Download de brochure om jouw interesse kenbaar te maken

Werken met specialisten

Of het nou gaat om de strategie ontwikkeling, implementatie van systemen, het optimaliseren van processen of persoonlijke- en teamontwikkeling. Voor elke fase in het traject hebben wij specialisten in huis.

Veranderen lukt alleen wanneer je de taal van de praktijk spreekt en de medewerkers centraal stelt. In vier fases van de TNP programma’s is alles gericht op verbinding, eigenaarschap en een praktische vertaling.

De kernwaarden vertaald in onze dienstverlening

Eén aanspreekpunt

Je kunt alle vragen op één plek stellen. Bij elk traject is communicatie cruciaal. Alles draait om de juiste verbinding. Daarom krijg je aan het begin een projectleider aangewezen, waar jij altijd terecht kunt.

Concrete implementaties

Wij willen jou concreet helpen in jouw verandering of groei. Dus geen rapport in de kast, maar concrete verbetervoorstellen die we met eigenaarschap in de organisatie implementeren. Het resultaat is en blijft zichtbaar.

Professionele expertise

Elke verandering vraagt een verschillende mix van expertises. Wij zijn onvergelijkbaar met de meest cruciale expertises aan boord en kunnen dit waar nodig binnen de programma’s inzetten. Zo waarborgen wij jouw succes.

Vraag een BedrijfsScan aan om jouw verbeterpotentieel te ontdekken!