Plan proactief jouw technologische toekomst!

Hidden

Workshop Bouw je Technologie radar

In een wereld waar technologische vooruitgang aan de lopende band plaatsvindt, is het van essentieel belang om niet alleen de huidige IT- en technologietrends bij te benen, maar ook om proactief de toekomst te plannen. Welkom bij de workshop ‘Bouw je Technologie Radar’, een essentiële stap voor bedrijven die technologisch vooruitstrevend zijn, zoals die in de robotica en sectoren met een hoge IT-component.

Borg je relevantie

In deze workshop ga je een cruciaal instrument ontwikkelen voor het waarborgen van de groei en relevantie van jouw onderneming: je eigen Technologie Radar. Deze radar is niet slechts een reflectie van waar je nu staat, maar een strategisch plan dat je helpt bij het identificeren van toekomstige technologieën die jouw bedrijf vooruit kunnen helpen, het inschatten van risico’s en het belichten van onbenutte mogelijkheden.

Ontdekken en toepassen

Met een gedetailleerde Technologie Radar in de hand, zullen je ontwikkelteams, architecten en management beter uitgerust zijn om geïnformeerde beslissingen te nemen over welke technologische paden te bewandelen. Deze roadmap zal dienen als een kompas voor innovatie, het begeleiden van je teams en het ondersteunen van de communicatie van technologische keuzes binnen en buiten je organisatie.

Maak je visie concreet

Daarnaast zal deze workshop inzicht bieden in hoe je de Technologie Radar kunt inzetten om de aantrekkelijkheid van je bedrijf als werkgever te vergroten en om snel de technische vaardigheden van potentiële nieuwe medewerkers te kunnen beoordelen. Sluit je aan bij onze workshop en zet de volgende stap in de toekomstbestendigheid van je organisatie met een doordachte Technologie Radar.

Download de brochure om jouw interesse kenbaar te maken

Werken met specialisten

Of het nou gaat om de strategie ontwikkeling, implementatie van systemen, het optimaliseren van processen of persoonlijke- en teamontwikkeling. Voor elke fase in het traject hebben wij specialisten in huis.

Veranderen lukt alleen wanneer je de taal van de praktijk spreekt en de medewerkers centraal stelt. In vier fases van de TNP programma’s is alles gericht op verbinding, eigenaarschap en een praktische vertaling.

De kernwaarden vertaald in onze dienstverlening

Eén aanspreekpunt

Je kunt alle vragen op één plek stellen. Bij elk traject is communicatie cruciaal. Alles draait om de juiste verbinding. Daarom krijg je aan het begin een projectleider aangewezen, waar jij altijd terecht kunt.

Concrete implementaties

Wij willen jou concreet helpen in jouw verandering of groei. Dus geen rapport in de kast, maar concrete verbetervoorstellen die we met eigenaarschap in de organisatie implementeren. Het resultaat is en blijft zichtbaar.

Professionele expertise

Elke verandering vraagt een verschillende mix van expertises. Wij zijn onvergelijkbaar met de meest cruciale expertises aan boord en kunnen dit waar nodig binnen de programma’s inzetten. Zo waarborgen wij jouw succes.

Vraag een BedrijfsScan aan om jouw verbeterpotentieel te ontdekken!