Ontdek de praktische toepassing van AI!

Hidden

Workshop Prompt Engineering

Stap binnen in de wereld van taalmodellen en ontdek de sleutel tot geavanceerde interactie met AI: welkom bij de workshop Prompt Engineering. In deze interactieve sessie ga je aan de slag met ChatGPT en andere krachtige taalmodellen, en leer je de kunst van het stellen van de juiste vragen om precies datgene te bereiken wat je voor ogen hebt.

Aan de slag

Van de basisbeginselen tot de fijne kneepjes van promptpatronen, deze workshop is ontworpen om je te transformeren van een gewone gebruiker tot een ware AI-expert. Je leert niet alleen hoe je effectief grote taalmodellen kunt inzetten, maar ook hoe je duidelijke, specifieke en open prompts schrijft die leiden tot betere antwoorden en creatieve oplossingen.

Trainen van vaardigheden

Je vaardigheden in prompt engineering zullen zich verdiepen door ketendenken in prompts toe te passen en het creëren van complexe, prompt-gebaseerde toepassingen die nieuwe deuren zullen openen voor je bedrijf of project. Of je nu een marketeer, ontwikkelaar, onderzoeker of ondernemer bent, deze workshop zal je uitrusten met de vaardigheden om de conversatie met AI naar een hoger niveau te tillen.

Basisvoorwaarde

De enige voorwaarde is dat je basis computervaardigheden bezit; de rest leer je bij ons. Bereid je voor op een dag vol leren, experimenteren en innoveren. Na deze workshop heb je de expertise in handen om het potentieel van generatieve AI-tools zoals ChatGPT volledig te benutten voor een scala aan praktische toepassingen. Maak je klaar om de dialoog met de toekomst te starten.

Download de brochure om jouw interesse kenbaar te maken

 

Werken met specialisten

Of het nou gaat om de strategie ontwikkeling, implementatie van systemen, het optimaliseren van processen of persoonlijke- en teamontwikkeling. Voor elke fase in het traject hebben wij specialisten in huis.

Veranderen lukt alleen wanneer je de taal van de praktijk spreekt en de medewerkers centraal stelt. In vier fases van de TNP programma’s is alles gericht op verbinding, eigenaarschap en een praktische vertaling.

De kernwaarden vertaald in onze dienstverlening

Eén aanspreekpunt

Je kunt alle vragen op één plek stellen. Bij elk traject is communicatie cruciaal. Alles draait om de juiste verbinding. Daarom krijg je aan het begin een projectleider aangewezen, waar jij altijd terecht kunt.

Concrete implementaties

Wij willen jou concreet helpen in jouw verandering of groei. Dus geen rapport in de kast, maar concrete verbetervoorstellen die we met eigenaarschap in de organisatie implementeren. Het resultaat is en blijft zichtbaar.

Professionele expertise

Elke verandering vraagt een verschillende mix van expertises. Wij zijn onvergelijkbaar met de meest cruciale expertises aan boord en kunnen dit waar nodig binnen de programma’s inzetten. Zo waarborgen wij jouw succes.

Vraag een BedrijfsScan aan om jouw verbeterpotentieel te ontdekken!