Anne Teesselink

“To win the marketplace, you must first win the workplace”

Een goed HR-beleid is ontzettend belangrijk om personeel te vinden, binden en boeien. Als Strategisch HR Expert houd ik mij bezig met HR en werving & selectie voor organisaties. Wat jouw doelen en strategie ook zijn: het staat of valt met de inzet van jouw mensen! Hoe jij met je personeel omgaat, bepaalt voor een belangrijk deel het succes van jouw organisatie. En dat begint al bij het werven en selecteren van nieuwe collega’s.

Als Strategisch HR Expert help ik organisaties bij het aantrekken en behouden van de beste mensen. Door effectieve werving & selectie en een sterk HR-beleid behaal je als organisatie op verschillende gebieden winst: nieuwe medewerkers zijn snel ingewerkt, je verbetert je organisatie samen met je medewerkers en, je bent wendbaarder en innoveert sneller. Met andere woorden: je geeft je organisatie een stem die je vertelt waar het beter kan!

Mijn doel is het (ver)binden van mensen aan organisaties. Met aandacht voor wat mensen beweegt en hoe zij daarmee jouw organisatie versterken. Ik werk graag met je samen aan een toekomstbestendige organisatie, tevreden medewerkers en succes!

anne@tnppeople.nl

+31(0)6 598 110 83