Bertine Riezebos

“Mensgerichte aanpak, resultaatgerichte oplossingen”

Met een studie in internationale bedrijfskunde en functies in een aantal verschillende bedrijven, heb ik de afgelopen jaren mijn nieuwsgierigheid naar de drijfveren van organisaties al flink kunnen voeden. Waar worden medewerkers enthousiast van? Hoe laat je, naast omzet, een bedrijf groeien? Waar zijn eenvoudig verbeteringen door te voeren, maar ook: hoe kunnen we complexe vraagstukken beetpakken?

Ik ben ervan overtuigd dat de beste resultaten worden gehaald, daar waar mensen in hun kracht worden gezet en waar de focus ligt op continu verbeteren. Processen efficiƫnter en logischer maken, een teamgevoel creƫren en samen werken aan de oplossing. Projecten van verschillende kanten bekijken, maar soms ook pionieren en naderhand bijstellen waar nodig.

Graag help ik bedrijven met mijn kennis op gebieden als marketing, verandermanagement en procesoptimalisatie. Ik werk goed samen met mensen in alle lagen van een organisatie en maak snel de verbinding. Laten we in contact komen om te zien hoe ik jouw organisatie kan helpen.