Dick Smit

“Laat je dromen niet voor altijd dromen blijven. Het is de bedoeling dat je er iets mee doet”

Deze spreuk zegt alles over mij, maar ook over ons bedrijf. Het is een spreuk die een pragmatische inhoud heeft, maar ook een strategische inhoud. Bedrijven zijn heel goed in het opstellen van een visie en missie. Er vinden vaak strategie-sessies plaats. Maar hoe bereik jij nu wat je daarbij hebt uitgewerkt? En hoe werk je aan de doelen die je gesteld hebt?

Ik heb een bedrijfskundige achtergrond en brede werkervaring met de inrichting en optimalisatie van de Supply Chain. Door mijn ervaring binnen kleinere en grote bedrijven, op zowel operationeel als strategisch niveau, krijg ik snel inzicht en overzicht binnen jouw bedrijf. Ons team heeft een brede kennis en we helpen je graag! Samen met jouw team richten we de organisatie en processen zo in, zodat het maximaal bijdraagt aan de doelstellingen van jouw organisatie.

Je kunt bij ons terecht voor het begeleiden van strategische veranderingen en groei. Dit doen we door in- en overzicht te creëren in jouw organisatie. Maar niet alleen dat, we helpen je ook met het realiseren van de resultaten!

dick@tnpgroep.nl

+31(0)6 868 693 28