Jan Teerds

“Werken aan verbinding werkt!”

“Sterke bedrijven ontstaan niet vanzelf!” In deze uitspraak van Daniel Coyle kan ik mij goed vinden. Vaak wordt gedacht dat vooral aristocratische en autoritaire leiders bedrijven sterk en succesvol maken. Dit type leiders kan het inderdaad ver schoppen. Ze kunnen ontzettend veel geld verdienen. Ze kunnen bedrijven en organisaties echter niet sterk maken. Op lange termijn leidt dit type leiderschap tot angst en splitsing.

De organisatiecultuur van sterke bedrijven wordt juist gekenmerkt door sociale veiligheid en verbinding. Mijn passie is, samen met jou werken aan een sterk of nog sterker bedrijf. Verbinding is mijn persoonlijke handelsmerk. Wil jij ook zo’n verbindende leider zijn? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Jouw verbindende leiderschap leidt tot ruimte voor ontwikkeling, creativiteit, durf en een effectieve samenwerking.

Werken aan verbinding werkt! Stroop je mouwen maar op, want het is wel werken. Van boardroom tot werkvloer. Ik help je graag oog te hebben voor de behoeften van je collega’s. Maar ook met reflecteren, jezelf ontwikkelen, je potentieel benutten. Je bent authentiek én je haalt de targets. Je leert twijfelen, maar niet bang zijn. Onzekerheid beangstigt je niet, het maakt je creatief. Je leert waarom je wat op welk moment doet.

Ik zet graag koers naar een sterk(er) bedrijf. Vanuit mijn ervaring in de maritieme sector en de zorg als manager en gedragswetenschapper ben ik gepokt en gemazeld in kennis en ervaring over menselijk gedrag. Over drijfveren, strategieën, onderliggende processen, het behalen van doelen, groepsdynamiek en samenwerken. Kom, laten we op pad gaan!

jan@tnpgroep.nl

+31(0)6 514 165 54