Marius van de Groep

“No need to think outside the box, simply realize there is no box.”

Ik help bij het concreet maken van oplossingen en geef inzicht in de waarheid van het ondernemerschap. Door vragen te stellen en te kijken naar de ondernemer als persoon, naar de onderneming als bedrijf en naar de verbindingen tussen medewerkers, goederen, diensten, leveranciers en klanten.

Met een vertaling naar de organisatie van de financiële cijfers en bedrijfseconomische eenheden. Sturen op actuele cijfers en data vanuit online toepassingen voor real-time managementinformatie en het vertalen naar de bedrijfsstrategie.

Informatie en advies voor en vanuit de volle breedte van de organisatie: inkoop-verkoop-marketing-kwaliteitszorg-ondernemingsfinanciering-personeelszaken-assessments-automatisering- management van bedrijfsprocessen-bedrijfsstrategie-bedrijfsopvolging-ondernemingsstructuur.

Ik ben dé bedrijfsadviseur voor het Midden- en Klein Bedrijf, van productie tot dienst, van handel tot vakmanschap. Met een ruime ervaring in accountancy, advisering en in (inter)nationale productiebedrijven geef ik snel en duidelijk organisatorisch en financieel inzicht in jouw bedrijf. Waar nodig ondersteun en adviseer ik jou als ondernemer of jouw team als interimmanager of als professioneel (NOBCO) coach.

Jij maakt de keuzes, samen outside the box!

Daarbij hanteer ik drie G’s:

Gezonde motor
Gas geven
Gericht sturen
________________________________ +
Kansrijke route naar meer rendement

(En ja, ik heb iets met auto’s)

marius@tnpgroep.nl