HR as-a-service

We begrijpen dat jij je graag wilt focussen op jouw onderneming, daarom is onze werkwijze efficiƫnt ingedeeld. In 3 heldere stappen brengen wij de HR-behoefte van jouw organisatie in beeld, om vervolgens schaalbaar de gewenste ondersteuning te bieden.

Meer informatie
Assessments

Een assessment is een tool om talent te herkennen en te benutten. Onze assessments verschaffen een dieper inzicht in de competenties, drijfveren of intelligentie van een persoon. Het bestaat uit een verzameling van verschillende meetmethoden om de eigenschappen vaneen persoon in relatie tot een bepaalde functie te beoordelen.

Meer informatie
OndernemersScan

Inzicht in jouw ondernemerskwaliteiten, dat is waar de OndernemersScan duidelijkheid over geeft. Deze online scan en het adviesgesprek geeft naast inzicht in het ondernemersprofiel ook inzicht in de belangrijke managementkwaliteiten

Meer informatie
Werving & Selectie

Executive Search geeft organisaties grondig inzicht in welke kennis, kunde en persoonlijkheid er nodig is om een rol te vervullen. Daarin ligt de uitdaging: het bouwen van een goede connectie, niet even haastig, maar voor een lange tijd. We hechten veel waarde aan de professionalisering van het vak en de door ons aangedragen professionals.

Meer informatie